Sa pronat e dobishme e Angjinarja që shqyrton në detaje të mjekësisë moderne


Tani, ndoshta, ne do të përfundojë ciklin tonë mini, ku kemi diskutuar Angjinarja pronat e të cilit janë përshkruar në detaje në dy nenet e mëparshme.

Për ata që ende nuk kanë pasur kohë për të lexuar shënimet e mëparshme, unë do të them se ne jemi të parë si në aspektin fizik të ushqimit (proteina, fibra, etj) dhe fuqinë e saj.

Për ju të kuptoni se çfarë saktësisht është biseduar - lidhje do t'i japë pak më e ulët, por ende do të donte për të diskutuar këtu është koha.

Pronat Jerusalem artichoke

Për shkak të vlerës ushqyese dhe ndikimi delikate mbi karakterin tonë është thënë shumë - le të lëvizin për praktikë më shumë.


Ajo rezulton se ky produkt mund të përdoret në mënyrë të sigurtë jo vetëm si një nga shtesa në dietë, si dhe mjekësisë.

E vetmja gjë e nevojshme për të qenë gati i qartë: çfarë të bëni. Për shembull, ju mund të përmirësuar tretje tuaj, në qoftë se vetëm si një masë parandaluese, të hani nga kjo perime në vlerë prej 10 - 15 gram para ngrënies.

Nëse ju filloni për të praktikuar këtë teknikë rregullisht - një tjetër në një javë, ju do të përjetojnë përmirësime në punën e tyre të stomakut tuaj dhe zorrët. Sidomos në qoftë se ju keni probleme të zorrëve (bloating shpeshta, kapsllëk, etj) - ju shpesh mund të filloni duke shtuar në salads.

Sigurisht, duke përdorur rezultatet e freskëta që ju të merrni më të shpejtë, por ai gjithashtu mund të valoj ose zierje. Më e keqja - një skuqur, që nga të gjithë të dobishme në perime fillon të përkeqësohet shumë shpejt. Duke folur e dobishme.

Siç premtoi, në mënyrë për të bërë gjërat më të qarta në lidhje me atë që ne po flasim - unë rekomandoj lexuar pronat e dobishme e Angjinarja. Dhe një herë artikull ynë i përkushtuar për trajtim - pastaj të fillojë duke folur për aplikimin e jashtme.

Historikisht, shumë nga ekspertët e sotme në trajtimin e nyjeve dhe shpinë rekomandoj duke marrë një dush me shtimin e pjesëve ajrore të bimëve.

Ne rekomandojmë që të rreth 1,5 kilogram gjelbër të freskëta të bimëve dhe i vuri në një kovë të vogël, në 8 - 10 litra.

Sigurisht, pasi kjo është e gjitha ne duhet të valoj - të jetë i mençur për të marrë një tenxhere të madhe ose enë të tjera. Në raste ekstreme, kjo të gjithë mund të jetë zier në disa pans të njëjtën kohë. Harruar të përmendet se shumica e bimeve duhet një pres të mirë.

Pastaj, të gjithë ju duhet të gatuaj për rreth 30-40 minuta vlim para. Pas filtrimit të supë, derdh atë në banjë përgatitur më parë dhe kështu të marrë temperatura ishte afër 40 gradë.

Ky kurs duhet të bëhet brenda 25 - 30 ditë, duke pasur parasysh faktin se këto banja janë bërë çdo ditë. Dhe në qoftë se ju edhe të lidheni medikamente të tjera - kjo do të forcojë vetëm efekt të përgjithshëm.

Por gjithashtu, ai vegjetal, ose më mirë rrënjë mund të përdoret në formë të thata. Si një opsion - ju mund të bëni teas, por jo për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm.

Për shembull, në vijim është e rekomanduar për të pirë concoctions për njerëzit puna e të cilave është zakonisht joaktiv, apo ata që duan të heqin qafe e dobësisë, ose lodhje të vazhdueshme. E pra, po, në qoftë se ju lexuesi im i dashur, çështja e Angjinarja Jeruzalemit pronat e të cilit u përshkruan jo të gjithë - shkruani në komente.