Sa i dobishëm Angjinarja Angjinarja


Sot, miqtë e mi, gjatë shqyrtimit tonë mori Angjinarja Angjinarja.

Dhe pse ne jemi nga neni paraprak, e di se kur ajo është përdorur kjo na jep forcë të brendshme dhe është një masë e mirë parandaluese në kushte të caktuara - që do të thotë më shumë.

Për shembull, në qoftë se në komunikimin tonë të fundit ne kemi gjetur se një mënyrë e mirë parandalon sëmundjet e zorrëve, shpinë, vizion - që është për të thënë edhe një fakt interesant.

Ata prej jush që përfshijnë këtë perime në dietën tuaj - do të mbrohen më mirë nga sëmundja e mushkërive, laring, sëmundje të zemrës. Gjithashtu, ekspertët mjekësorë thonë se ndikim të mirë në sistemin muskulor dhe membrana e trurit.

Dhe tani, siç premtoi, le të flasim pak për elementet fizike të tilla si karbohidratet, minerale, proteina, dhe më shumë.

Çfarë është off Angjinarja Angjinarja


Si - Unë fuqimisht në mënyrë dramatike artikull filloi, mjaft duke harruar se disa njerëz mund të vizitoni këtë faqe dhe të blog në përgjithësi, për herë të parë. Prandaj, kur ju së pari erdhi për të vizituar - ju nuk mund të mjaft të kuptoj: çfarë po kështu filloi bisedën tonë.

Prandaj, për të hyrë ju në di - unë rekomandoj në artikullin e parë të serisë sonë mini në lidhje me pronat e dobishme e Angjinarja. Për ata që janë dembel për të klikoni në linkun, unë do të thonë se në bisedë e fundit ata folën rreth saj një efekt delikat në psikologjinë dhe karakterin e këtij perimeve tonë.

E pra, në qoftë se ju filloni duke folur për lidhje fizike - atëherë të paktën për të thënë në lidhje me karbohidratet dhe fibra, dhe yndyra. Po, ajo është rreth 15% karbohidratet, duke marrë parasysh pesha është i ngrënshëm. Celuloza është pak më pak se një për qind.

Kjo është një fibër shpjegueshëm dhe i pazgjidhshëm. Për të qenë i qartë: dhe dhe dhe dhe është shumë i dobishëm dhe i rëndësishëm në trupin tonë. Rreth yndyrave në të vërtetë thonë pothuajse asgjë. Por, në pjesë, megjithatë, janë acide yndyrore të cilat kontribuojnë për metabolizmin.

Folur i proteinave - që ajo është në rajonin 2.5 - 3%. Sa për perime, tregues mjaft të mirë. Bazuar në të gjithë komponentët e mësipërm Angjinarja e përmban 60-70 kalori.

Për t'u habitur se dallimet në kalorive nuk është e nevojshme, pasi ajo varet nga produkti të vetëm që është rritur në një rajon të veçantë.

Në çdo rast, kjo është një e mirë produkt të ulët kalori që do të ofrojë një shumëllojshmëri të mirë në dietë të zakonshme dietetike. Nëse thonë për vitamina - këtu në radhë të parë ne kemi vënë vitaminë C, e cila këtu është 20 mg.

Çfarë tjetër mund të ju lutemi - është një grup mjaft të ndryshme të vitaminës B, që është këtu pothuajse në forcë të plotë. Kjo përfshin thiamin, riboflavin, dhe B3, B5, B6, B9. Ndër komponimet paraqesë kripëra makro të tilla si sodium, magnez dhe molibden, bakër, kobalt.

Gjithashtu, ju duhet patjetër të i vërtetë i kaliumit, squfurit, zink, jod. Gjithashtu, një shumë prej alumini. Çfarë është shumë e rëndësishme - ajo është prania e shumë antioksidantë, të cilat ju mendoni se nuk duhet të them.

Por edhe në qoftë se ju nuk e dini - Unë do të thosha se këto janë komponimet që mbajnë të rinjtë e qelizave tona dhe majën e tyre oksidimi.

Për të ju them - vetëm - kundër plakjes ato.

Unë shpresoj se ju, të dashurit e mi dhe lexuesit, u bë gjithnjë e më e qartë se ajo përfaqëson Angjinarja Angjinarja.