Sa echinacea dobishme për fëmijët dhe nëse do të përdorin atë në të gjitha


Që nga viti ne kemi rritur tashmë dimrin (në kohën e shkrimit në botë) - shumë prindër të ndjeshme janë gjithnjë e duke filluar të shikoni për informacion se si të aplikoni Echinacea për fëmijët, dhe mund ta përdorin atë në të gjitha.

Nëse jeni të interesuar në pyetjen: "? Mundet apo jo", atëherë unë them se, natyrisht, e pamundur, si mbrojti nga mjekët.

Dhe më herët, kur mjekësi tradicionale ishte më i zhvilluar, gjyshet bëri për nipërit e mbesat e tyre teas të ndryshme nga ky komponent.

Prandaj, mbi mundësinë e përdorimit - ju nuk mund të mbijetojnë. Megjithatë, pyetjet e mëposhtme lindin: "Si të përdorin atë?

Në çfarë sasi? Çfarë duhet të shmangen? "Në të gjithë kësaj, ne tani të përpiqet për të kuptuar.

Sa i dobishëm echinacea për fëmijët


Për një fillim, ne të shpjegojë disa nga rregullat e sigurisë. Prind i cili i jep Daze e tij të drogës Echinacea nga alkoolit (vodka) - bën barbaritë e tmerrshme kundër trupit nuk ende i zhvilluar plotësisht e fëmijës.

Nëse them për dobinë e "trajtimit" të tillë - e zakonshme të hahet një copë bukë, ajo do të trajtojë më shumë se si e trajton atë. Edhe në qoftë se kjo alkoolit e drogës ju ka caktuar te mjeku.

Mos harroni se në qoftë se një person vesh një mantel të bardhë - kjo nuk do të thotë se ai e kupton këtë trajtim.

Asnjë vepër lexon mjekët e mi, por, e shihni, është, për fat të keq, tani. Megjithatë, kujdesi për fëmijët për prindërit është më e rëndësishme se shëndetin aktual të babait.

Vizitor i rregullt i këtij burimi tashmë e di qëndrimin tim ndaj këtij lloj pseudo trajtimit. Pra, mos harroni - nuk mund të marrë tretësirë ​​të alkoolit në jo vetëm ata që janë më pak se 20, dhe të gjitha të tjera.

Sigurisht, në qoftë se metodat e tjera ju nuk e dini se pastaj - ju lutem. Përdorni atë që ju e dini. Por nëse personi i arsyeshëm - të mendojnë 10 herë para se të. Dhe, si bimë shëruese tjetër echinacea për fëmijët mund të sigurtë të përdoret për SARS (popullorçe, ftohjet), shkencës - akut infeksioneve respiratore virale.

Kështu, përdorimi është dhe sa e vlefshme drogës, dhe si një komponent të fuqishëm parandalues. E vetmja gjë që ju ndihmoi këtë fabrikë - ajo ka nevojë - për herë të parë, të drejtën për të pranuar, dhe - së dyti - mos blej më tableta dhe shurupe vetëm duke shpresuar për të ndihmuar.

Gjëja më e mirë që ju mund të bëni si një prind - një çaj kuzhinier nga kjo fabrikë. Nëse ju doni të përdorni atë për trajtimin e tyre, unë ju rekomandojmë të lexoni në këtë temë shkruar më parë një artikull në lidhje me përdorimin e echinacea si një komponent i rëndësishëm në supë.

Nëse ju doni për të forcuar shëndetin tuaj Chad - atëherë përdorni çaj vetëm.

Ky çaj, siç thashë, mund të përdoren kur sëmundja, si dhe një profilaktik. Për çaj, që të jetë rigoroz në 100%, tarifat më të rekomanduara dhe korrjes të thatë.

Dhe po, ju mund të blini të gatshme koleksionet. Vetëm të jetë i sigurt për të lexuar origjinën dhe origjinalitetin e tyre. Si për të shpërthyer - atëherë është e këshillueshme që të ketë një termos. Në termos derdhur një litër ujë dhe shtohet 2 lugë echinacea thata.

Ky është mbajtur për gjysmë ore, dhe pastaj të përdoret si një çaj të rregullt. Vetëm pas ngrënies dhe në intervalet midis ngrënies. Për të ndjeni efektin kur përdoret duhet të jetë të paktën 1,5 orë pas një vakt, ose 01:00 për të.

Në këtë rast, echinacea për fëmijët do të jetë me të vërtetë efektiv.