Muzikë për ushqim përmirëson tretjen 27


Përshëndetje miq! Çfarë të bëjë muzikë të mirë për ushqim?

Shpesh ndodh që ju jeni duke jetuar me njerëzit që dua, përballen me faktin se gjatë një vakt apo jo ju të folur rreth, ose në qoftë se ka diçka, këto tema nuk janë aq të rëndësishme.

Dhe kjo është ajo që them nuk duan ...

Plus, flisni gjatë një vakt nuk rekomandohet shumë për shkak se ajo është e keqe për tretje në përgjithësi.

Çfarë të gjithë këtë gjë? E drejtë ...

Muzikë për ushqim

Sigurisht, nuk është çudi kam shkruar në titull, ajo përmirëson tretjen tonë. Kjo është për shkak të faktit se kur ne dëgjojmë tingujt e këndshme për ne - sistemi ynë nervor qetësohet dhe ne të fillojnë të ndjehen të relaksuar.


Çfarë ndodh me personin të relaksuar? Kjo është e drejtë! Të gjitha funksionet e tij të trupit fillojnë të punojnë më mirë se më parë. Megjithatë, ka rregulla të caktuara që duhet të ushtrojnë.

Muzikë për tretje

Çfarë ajo duhet të jetë? Këtu janë disa rekomandime për zgjedhjen dhe përdorimin e muzikës për tretje:

  • ajo duhet të jetë tingujt e natyrës (të shëndosha e shfletoj, zogj, era, etj E gjithë kjo ndihmon për të harmonizuar psikologjinë e njeriut)
  • vëllimi gjithashtu duhet të bëhet e drejtë. Çdo gjë duhet të tingëllojë mjaft i qetë, por në mënyrë që ju mund të dëgjoni atë. Nëse ju hani familjen, vëllimi duhet të jetë pak më e lartë se kur ju hani vetëm,
  • Nga rruga, nëse ju hani një familje, zgjidhni atë që ju pëlqen të gjithëve
  • me zë të lartë, megjithatë, nxjerrin psikikën e bilancit,
  • Ju mund të dëgjoni klasike, por këtu, gjithashtu, ne duhet të kujtojmë se klasik është e ndryshme. Nëse ju doni të dëgjoni muzikë klasike, të zgjedhin një punë të qetë (pa tranzicione të mprehta dhe propozimeve apo diçka - diçka).

Ushqimi Muzikë

Ka shumë, shumë e fshehtë e tingujve ndërsa të hahet, e cila mbulon të gjitha të mësipërme. Nëse vakt të tingëllojë muzikë shpirtërore (dhe që përmban emrat e Zotit) - është i mirë më i lartë për njeriun.

Megjithatë, një person i cili e kryen këtë punë (këngëtar, si të thuash) duhet gjithashtu të jetë shpirtëror jo, të jetë një muzikant i zakonshëm. Ka fakte të veçanta që këto tinguj pastrojë njeriun nga aktivitetet e tij mëkatare. Plus, ushqimi juaj do të jetë i ngopur me energji të tillë që do të ushqyer dhe trupin tuaj delikate.

Në një si blogerët dua të uroj ju bëni zgjedhjen e duhur kur ju zgjidhni për veten tuaj muzikë për ushqim .

PS: Unë kam një mik i cili është gjithashtu një blog. Drejtimi i blog: shëndetësor i të gjithë familjen. Pra, me rastin për të thënë se ajo ka botuar një artikull të shkëlqyer "lullabies për fëmijët", të cilat unë si shtojcë këtë post dhe të rekomandojë që ju të lexoni