Mitet se si për të humbur peshë të shpejtë


Përshëndetje miq! Unë mendoj para sezonit veror ju do të jetë një temë urgjente e si për të humbur peshë të shpejtë.

Por, që ne jetojmë në një botë materiale, ju doni diçka - çfarë për të thënë.

Nëse ju mendoni se ju mund të bëni atë shpejt - ajo nuk është. Në fakt, ajo është edhe vetë-mashtrim.

Ju imagjinoni muaj apo ndoshta edhe vite për të mbledhur veten gjithçka që ju tani kështu parandalon dhe tani dua një javë apo 10 ditë për të hequr të gjitha.

Unë do të them vetëm se ... unë nuk jam shitës pilulë magji, por në qoftë se ju ende i doni të heqin qafe e tepërt, edhe pse jo shpejt por me siguri - atëherë ky artikull është për ju.

Si për të humbur peshë të shpejtë

Për të qenë i sinqertë, unë bëj njerëz çudi.


Për disa problem serioz - është si për të humbur peshë më shpejt, por për të tjerët është e rëndësishme të dini se si mund të shërohen shpejt? Në këtë dhe në një rast tjetër, njerëzit duan gjithçka menjëherë dhe effortlessly. Por, e përsëris, kjo nuk është parë. Prandaj, unë ju jap një metodë të veçantë të punës:

Pini sasi të mëdha të ujit.

Sigurisht, fanatizmi nuk është e nevojshme të bjerë, por fjala e vlerë të madhe për të kuptuar, aq shumë në mënyrë që ju të ndiheni rehat. Kafe, sode dhe sende të tjera në garën tonë nuk janë të përfshirë me përkufizim. Çfarë ju do të përdorni shumë ujë:

 • - Së pari, me përdorim të vazhdueshëm të reduktuar në masë të madhe oreksit.

  Ai vijon se trupi do të fillojë të shpenzojë rezervat e saj më parë i ruajtur. Dhe kjo është vetëm ajo që ne kemi nevojë.
 • nga - së dyti, ajo në masë të madhe ndihmon të shfaqur zalezhalysya slags kripë dhe jashtë,
 • Së treti, si rezultat i paragrafit të dytë, ajo normalizes metabolizmin.
 • Rregullo ushqim.

  Ajo është shumë e thjeshtë. Ne duhet të ndalet më në fund të ngrënë, dhe vetëm të fillojnë të hahet. Pse mendoni se në qoftë se ju hani më pak, ju do të jetë më pak pushtet? Në praktikë moderne tregon se sa personi mesatar ha, anasjelltas e bën atë më shumë pacientë, por jo të shëndetshme.

  50% e dietë - një fruta të freskëta dhe perime.

  Besoni atë apo jo, por pa përfshirjen në dietë e perime të freskëta dhe fruta, të vështirë për të humbur peshë shpejt. Të paktën ndjekur vetëm këto 3 rregulla, ju mund të fillojnë të lëvizin drejt synimit të saj ...

  Si për të humbur peshë njeriun

  Sinqerisht folur, meshkujt janë shumë më të lehtë në këtë drejtim se gruas. Në - i parë - për faktin se ata vetë më asket dhe psikologjikisht tru për këtë. Dhe -, aktiviteti i dytë goxha fizik do të japin rezultatet pa vonesë.

  Prandaj, unë rekomandoj që ju vetëm të hani më pak në numër. Dhe megjithatë, unë ju rekomandojmë që edhe të ecin siç duhet trajnimin e trupit tuaj.

  Unë jam i sigurt që në të parë të trajnimeve të tilla do të ju të gjithë të vijnë në numër të madh dhe nga vende të ndryshme tani dhe ju gjithashtu e dini se si për të humbur peshë njeriun. Well, natyrisht, respektojnë rregullat e mësipërme në këtë artikull ende nuk është anuluar.

  Si të humbni peshë në një javë

  Unë qesh çështjen, ashtu siç fillojnë të vënë në panik masë të shfrenuar të popullsisë, sa më shpejt si një plazhe të përshtatshme dhe të sulmeve mbi natyrën. Unë kam, natyrisht, unë mund të ju tregojnë se si për të humbur peshë në një javë, por ju nuk do të donte ai. Nëse ju pëlqen, ju mund gjatë javës:

 • deklarohen uria (ju vetëm mund të pini ujë)
 • çdo ditë aktive në sport,
 • më pak gjumë,
 • organizojmë një veprimtari të madhe të përditshme se zakonisht.

 • A jeni një përshtatje? Unë shumë dyshoj për këtë. Dhe kjo nuk është aspak e dobishme në qoftë arsye, duke përdorur sens të përbashkët. Sigurisht, shpejt hiqni kilogram ju ndoshta të dalë, por më veçanërisht nuk mund të llogarisë.

  Unë shpresoj se unë nuk jam i tronditur shumë e informacionit tuaj psikikë se si për të humbur peshë të shpejtë