Cons vegetarianism


Më të mirë për të folur për të këqijat e vegetarianism , kur ju vetë keni jetuar dhe përjetuar atë të gjithë veten time.

Kur nuk ka asgjë për të krahasuar, për shembull, vegetarianism dhe myasoedenye - kjo është shumë më mirë sesa duke lexuar disa libra mbi këtë temë.

Pra, informacioni që do të përshkruhen më poshtë - kanë jetuar në përvojën time personale. Për të filluar, se të metat e vegetarianism - nuk ka frikë nga ndryshimi i trupit fizik ose pranë vdekjes shtet, i cili aq naiv e duke thënë "ekspertë".

Si për të besimit dhe të dëgjoni ata që kurrë nuk kanë praktikuar vegetarianism. Për më tepër, këta njerëz do të gjejnë gjithmonë të gjitha llojet e provave shkencore, të cilat ata besojnë vetëm dhe dënojnë fuqimisht ushqim të tillë.

Në përvojën personale, unë kam të metat e mëposhtme të vegetarianism. Kur kam filluar praktikimin vegetarianism - rreth një muaj, një ditë ethe im për 38.

Unë nuk e di se çfarë të bëni dhe ishte në një panik. I "sallam" disa ditë dhe temperatura është nën 37,5 nuk bien. Kur kam quajtur miq vegjetariane e mia - Unë u tha se çdo gjë është në rregull.

Ajo u gjet kur trupi ndjeu se ai u zhduk toksinave nga mish, enët peshk me shtimin e vezëve - trupi im filloi të pranverës pastrim dhe pastrim.

Kjo ndodh për çdo një që kalon një dietë të shëndetshme.


Më shumë për inconveniences të caktuara mund të them se. Në kalimin - gjaku juaj fillon të rindërtuar.

Dhe kur unë erdhi nëpër shkurtime të vogla apo gërvishtjet - gjak ishte e vështirë për të ndaluar se më parë. Gjatë tranzicionit më holluar koagulimit të gjakut dhe pika e gjakut.

Pas një kohe gjithçka shkoi. Përndryshe, problemet që lidhen me "mendje-ngushtë" ushqim për të përmbushur praktikën e tyre nuk ishte e nevojshme. Tani një ushqim i ri i dha shumë përfitime që këto të këqijat të këqijat edhe e vështirë për të thirrur.

Nuk ishte aq shumë shpallje individualisht janë shkruar artikull në lidhje me avantazhet e vegetarianism. Ju gjithashtu mund të shkruani mendimet tuaja në lidhje me të këqijat e vegetarianism dhe më e rëndësishmja - për të komunikuar me ata që do të mund që - tha se, nga një këndvështrim praktik, në vend se vetëm dëshiron të duket i arsyeshëm.