Gjashtë-mujore ime përvojë ushqim të papërpunuara


Nisë për të parë se sot, gjithnjë e më shumë njerëz mund të kalojë Përvoja ushqim të papërpunuara .

Është mirë që më shumë informacion nga dikush që sapo - sapo ka filluar të mendojnë për fillimin e një stil të ri të ushqimit - lehtë do të kuptojnë se çfarë ai mund të presin në të ardhmen.

Pra, para së gjithash, nëse ju jeni të interesuar të dinë përvojën time të papërpunuara ushqimore - unë jam i gatshëm të ndaj me ju pak.

Për të filluar, ndoshta, nga fakti se ky shkrim është tashmë përvojë gjashtë muaj në ushqime që nuk është edhe fundi i 6 muajsh dha rezultate pozitive. Deri më tani, më nuk dua të flas për mënyrën se si këtë stil të ushqimit për shkak të përmirësimit të mirëqenies dhe shëndetit.

Rezultatet ishin sigurisht është. Dhe për ata që ende dyshojnë në pyetjen "A është me vlerë për të bërë kalimin në një dietë ushqimore të papërpunuara?" - Unë dua të përgjigjem në afirmativ - PO! Vetëm një kusht i trupit tuaj ju kishte kërkuar kështu ose lë të kuptohet.

Tani unë dua të përqëndrohet në aspekte të tjera. Aspekte të spiritualitetit dhe në botë. Pika është i bazuar në vëzhgimin tim se kur një person ka bërë kalimin e kuptoi atë që duket si ushqim të papërpunuara para dhe pas - ai jo vetëm u zhvendos në një stil të ri të ushqimit.

Njeri ngadalë, dhe gjithashtu shkon në një botëkuptimi të ri fazë. Kjo është reflektuar në mënyrë të kam vënë re në të para-foodists të tjera që njerëzit të fillojnë të ndjekur mendimet në lidhje me thelbin e të qenit më të hapur dhe cilësitë që janë të natyrshme në njeri.


Për shembull, cilësitë negative të lakmisë, zemërim, pakënaqësi, lakmia që përshkuar shumë njerëz moderne të fillojë të zbehet, dhe në vend të tyre të vijnë tipare tjera të personalitetit. Ju shpresojmë se nuk do të duhet të provojë se njerëzit moderne, për shkak të kohës së rëndë në Tokë, efektet negative të shqiptuara emocioneve.

Për shembull, ju shpesh mund të shihni njerëz mallkimin, sharjet, duke thirrur dhe të provojë pafajësinë e tij. Kur ju shikoni pjesën - këta njerëz janë si kafshë që luftojnë për ushqim apo territorin. A është njerëzimi?

Të jetë i sigurt doni të vini re se unë nuk do të thotë se të gjithë jo Syroyid - janë njerëzit e gabuar ose të trashë.

Unë jam shumë i mirë për çdo person. Unë vetëm ndodh keq për njerëzit që nuk duan të kuptojnë se ndoshta marrëdhëniet e tyre me të tjerët jo mjaft të përsosur. Dhe arsyeja është - si natyra e secilit prej nesh.

Kështu që unë kontrolluar përvojë papërpunuara ushqimore tregon se Syroyid më të famshme kanë më shumë tendencë për të bërë mirësinë manifestuar, dhembshuri, durim dhe mirëkuptim. Kjo është e qartë kur ju filloni për të flisni me të para-foodists që kanë një dietë për më shumë se një vit.

Prandaj për të thënë se më mirë - të filloni të keni një përvojë të ushqimit të papërpunuara. Ose, në raste ekstreme, të filloni të flisni me ata që janë në praktikë mund të ju diçka - tregojë për menu Syroyid, bazuar në vëzhgimet e tyre.

Si ndiheni në lidhje me komponentin shpirtëror në jetën e njeriut?