Sapun përdorim arra


Nga sot të fillojë një seri artikujsh mbi atë se si për të gjetur Sapun përdorim arra në jetën tonë.

Natyrisht, jo të gjithë të vetëdijshëm - kjo është e gjitha kjo?

Së pari, unë dua të them për ata në këtë produkt nuk di asgjë.

Arra sapun - është sapun pemë pemë që rritet në zonat tropikale.

On - faktin që në këto fruta përmbajnë sasi të larta të larjes natyrore përbërësit e natyrshme - të mbledhura dhe të përdorura në jetën e përditshme. Nëse ne flasim për "postsovkovyy" tonë të rajonit, arra sapun të përdorur në jetën tonë të përditshme gjetur kohët e fundit.

Shkarko fund është se paraardhësit tanë e dinin dhe e përdorur disa bimeve dhe bimët që rriten në zonën tonë, dhe se pronat ishin të ngjashme me arra sapun.

Në kuptimin që përmbante agjentët e pastrimit natyrore.

E pra, kjo ishte një devijim të vogël në histori. Le të kthehemi në mënyrën se si ne mund të vazhdojë një mënyrë jetese të shëndetshme në kokën tonë përmes njohurive rreth alternativave kimikateve të dëmshme.

Le të fillojmë me faktin se sot arra sapun mund të përdoret si një mjet që mund të përdoret për t'u kujdesur tërësisht për trupin tuaj. Për shembull, ju mund të valoj në një tigan dhe lehtësisht të lani flokët tuaj.

Edhe flokët e gjatë femër larë lehtësisht i gatuar në zgjidhje, si me ngrohje këto fruta të fillojë të ndajë agjentët e pastrimit natyrore.


Gjithashtu, supë mund të përdoret si sapun plotësisht si të lëngshme ose dush xhel.

Sa për jetën - ato mund të përdoren për larje me dorë dhe makinë larëse. Si nuk kemi diskutuar në artikuj të ardhmen. Megjithatë, ato mund të përdoren për të larë enët, duke hedhur shishe kimikatet toksike industriale.

Larja dritare, pastrimin e banesës dhe pastrimin e dyshemesë, lavatriçe dhe shumë procedura të tjera mund të kryhet duke përdorur arra në vend të ndotësit e tjerë. Natyrisht, ne do të diskutojmë më tej.

Gjithashtu, këto arra të vogla janë përdorur në mjekësi. Në pjesë të Azisë dhe Amerikës Qendrore, kjo bimë dhe fryti i saj është përdorur gjerësisht si një bimë e vlefshme terapeutike ose shtoni atë për komponentët shumë medicinale.

Për shembull, edhe në shkrim Ayurveda sugjeron përdorimin e këtij produkti në trajtimin dhe parandalimin e sëmundjeve.

Nëse përmbledhim artikull i shkruar - përdorin arra sapun mund të gjeni kudo për të larë, të pastër, të pastër, dhe shumë çështjeve të tjera shtëpiake. Ndiqni blogun, dhe veçanërisht me titullin e një jetese të shëndetshme dhe mund të shkruajnë dëshirat e tyre në komentet në lidhje me atë që ju do të donte për të mësuar më shumë.