Kalori Honey


Mjalti është një lëng i ëmbël dhe i trashë që del nga nektar lulesh përmes punës së bletëve. Përbërja e mjaltit është më e ëmbël se sheqeri. Për shkak të aromë të veçantë mjaltë qenësishme, ky produkt është i dashur nga shumë njerëz duke u përpjekur për të zëvendësuar sheqer, është ky lloj i ushqimit. Varësisht nga lloji i impiantit i cili do të polenit, gjethe dhe ngjyra e produktit.

Pronat e përgjithshme të mjaltit

Rreth mjaltë kalori unë do të flas për më vonë, por për tani disa fjalë në lidhje me përbërjen e produktit dhe pronat e saj. Aktualisht, ngjyrë zakonisht dallohen tre grupe kryesore të mjaltit: errët, me ngjyra të moderuar dhe të lehta.


Në mjaltë të errët përmban komponentët më të mineraleve të dobishme. Procesi i ngrohjes mjaltit disa herë redukton gjitha shëruese dhe ushqyese vetitë e produktit. Cilësia e mjaltit më keq në qoftë se kjo është një kohë e gjatë për të ngrohtë që ka një ndikim të drejtpërdrejtë në produkt.

Përbërja e mjaltit është e krahasueshme me plazma e gjakut të njeriut. Komponentët kryesore që përbëjnë mjaltin, duhet theksuar vitaminë B, C, enzimat esenciale. Eshtë e panevojshme të thuhet, mjaltë, pavarësisht nga përmbajtja e saj kalori nuk mund vetëm të sigurojë një efekt baktericid, por edhe të rritur metabolizmin. Por kjo nuk është e gjitha.

Mjalti përmirëson traktin gastrointestinal, dhe aktivizon mbrojtjet e trupit. Dhe kjo është vetëm vetitë kryesore të këtij produkti natyral.

Nëse ju blini mjaltë, e cila u prit me sheqer, atëherë produkti nuk ka pronat medicinale, si konsiderohet artificial. Trupi i njeriut absorbon vetëm natyror (shikoni për të) mjaltë, kështu mëson për të gjithë njëqind për qind. Në këtë rast, mjaltë për trupin tonë vepron si rimbushjes më të fuqishme të energjisë.

Megjithatë, të jenë të vetëdijshëm se në qoftë se ju uleni në një dietë apo të humbur peshë, hani mjaltë në sasi të mëdha mund të mos. Kjo vlen në rastet kur mjaltë të përdorura brenda.

Por masazhet mjaltë, trupi përfundon, dush mjaltë është një mënyrë e madhe për të humbur peshë.

Kalori Honey

Që mjaltë natyrore është shumë e ëmbël dhe me kalori atëherë ajo nuk është aq i vogël. Njëqind gram mjaltë përmban rreth 309 kalori. Proteina 100 gr. Ka mjaltë - 0,8 g, karbohidratet - 81,5 oz. Si për naftë, mjaltë ajo në të gjitha.