Ushqim të papërpunuara të naftës


- Për çfarë disa besojnë Kushin ushqim të papërpunuara gjalpë Nuk është e plotë - vendosur për të shkruar një artikull që ne të kuptojmë në detaje me ju.

Dhe ne do të flasim për gjalpë, që është një produkt me origjinë të lopës dhe të perimeve.

Kjo është e gjitha llojet e luledielli, misri, ulliri dhe të tjerët.

Edhe vetëm dua të them se të hahet vaj ushqim të papërpunuara mund të jetë i plotë. Le të, së pari, e konsiderojnë krem. Jo të gjithë Syroyid e di se si ajo është duke e bërë, sepse ata mbajnë gjatë është e mundur për të ngrënë atë apo jo.

Kështu, ajo është duke folur për gjalpë e vërtetë, e bërë në shtëpi.

Ndërsa unë nuk do të argumentojnë se ushqim të papërpunuara prodhimi i naftës Kush mund të mos jetë e saktë. Megjithatë unë nuk e di për ju, por unë vetëm kohët e fundit prodhimi është trajtuar shumë, shumë kujdes.

Pas kthimit si për atë për të bërë gjalpë në shtëpi mjaft lehtë, pa ndonjë trajtim të ngrohjes. Për ta bërë këtë, të marrë krem ​​para dhe derdh në bankë. Pastaj, në mënyrë që të ujit të ndara nga të naftës - është e nevojshme për nxitje mekanike.

Disa njerëz bëjnë atë me dorë, dhe disa me një mekanizëm të veçantë. Në çdo rast, në të goditjeve të vazhdueshme mekanike, kapaciteti mund të shihet copa të produktit të ardhshëm që me nxitje të mëtejshme transformuar në një copë të madhe se në të vërtetë është produkt fund.


Pyetja tani është kjo. Cila nga enët tona të hartuar paraprakisht Syroyid menu për të përdorin atë tani? Duke folur për gatim ushqime të papërpunuara të naftës këtu ka funksion e vet.

Shkarko fund është se tani shesin ftohtë presion vaj, gjoja sfidon temperaturën e përpunimit të mbi 40 gradë Celsius. Ky produkt është e mirë në atë që mund të shtohet në mënyrë të sigurtë në salads ose të tjera "ushqime të papërpunuara".

Një rrezik qëndron në faktin se disa prodhues të thonë se edhe pse ata tjerr ftohtë të ftohtë dhe ende në procesin e prodhimit temperatura arrin 60 gradë ose më shumë.

Kështu që ju duhet të jenë shumë, shumë të kujdesshëm në zgjedhjen e.

Për këtë arsye, dikur përfundim është se duke përdorur një krem ​​ose vaj perimesh ushqimore të papërpunuara dietë është e saktë vetëm kur ju jeni të sigurt se saktësisht ku ky produkt. Për shembull, opsioni më i mirë - në qoftë se ju e dini dikush që është e angazhuar në prodhimin në shtëpi. Më mirë akoma, në qoftë se ju bëni këtë ta bërë.

Nga rruga, të bëjë të njëjtën shtëpi luledielli nuk është aq e vështirë sa ka pajisje të veçanta për të ftohtë të ngutshme.