Dëmi Margarinë


Nëse ju filloni të mësoni se çfarë lloj Dëmi margarinë është - ju mund shumë i habitur.

Pyes veten se si është bërë.

Me lejen tuaj - le të vetëm të fillojë të analizojë se kjo paraqet një "zëvendësim për naftë", dhe nuk do të humbim kohë përshëndetje dhe fraza hyrëse.

Kështu, prodhimi.

Në mënyrë të veçantë duke folur për margarinë keqardhje e tij mund tashmë të jetë edhe në çfarë ngjyra ajo përdor. Në shumë vende të qytetëruara të ketë një ndalim të këtyre aditivëve dhe ngjyra që janë përdorur në margarinë për të dhënë atë një ngjyrë të mirë.

Por këtu, në ish-Bashkimin Sovjetik, prodhuesit mund të injorojë këtë, sepse pa këto ngjyra të duhet të bëhet i sëmurë, pavarësisht kësaj "nedomaslo."

Në përgjithësi, në qoftë se çmontimit fillimin e prodhimit - bazën yndyrë për këtë produkt është mbetje pas nxjerrë ftohtit të naftës së papërpunuar presion.

Fakti që prodhimi i këtij vaji është bilanci shumë serioze e farave të përpunuara, të cilat përmbajnë asnjë furnizim të madhe të vajrave dhe yndyrave. Një mënyrë e thjeshtë për të tërhequr ato, jo aq shumë e tmerrshme është përdorur për metodën e konsumatorit.

Në mjediset industriale për të marrë yndyrë, e përdorur në një shumë të farave shtoni imagjinoni benzinë, e cila është shumë e mirë dhe mund të ekstrakt naftës nga fara e naftës.

Paramendoni se çfarë do të mund të jetë një rrezik potencial shëndetësor në qoftë se nuk është shtuar apo benzinë ​​është përdorur për qëllime të tilla të hidrokarbureve bazë tretës.


Unë mund ta imagjinoj se si ata që e kultivon në milingonat e tij të shëndetshme të hahet konkurroi.

Dhe kjo nuk është e gjithë e vërteta për atë që mund të shkaktojë dëme margarinë.

Për shembull, ka raste studimore që janë kryer në Institutin e të ushqyerit, ku studioi proceset në trup që ndodhin me përdorimin e këtij produkti në ushqim.

Doli, thotë studiuesi Instituti Satbek Musatbekov: "përdorimi kronik i" naftës inferiore "në ushqim çon në një rritje të qartë në mundësinë e gjetjes së një problem serioz me kardio - vaskulare sistem."

Kjo është kryesisht për shkak të faktit se margarinë është dëme - për përmbajtjen në yndyrë, për të cilën sistemi ynë ndihmon tretjen e ushqimit dhe trupin si një e tërë nuk mund të përdoret.

Këto yndyrna janë quajtur transizomeramy acideve yndyrore.

mënyrë për të shëndetësisë acide të tilla njeriut yndyrore të shkaktojnë probleme me funksionimin normal të gjëndrave të seksit dhe organeve. Dhe në përgjithësi, në qoftë se ju dëshironi që të planifikojnë një dietë të shëndetshme çdo ditë - unë rekomandoj shumë hetuar seriozisht çështjen.

Në veçanti, është e rëndësishme për të pyesni veten - a ka në të vërtetë diçka të dobishme nga kjo. Dhe këtu unë nuk jam duke folur për dëmin margarinë në shtëpi nga të cilat, më shumë gjasa, do të jetë e vështirë për të marrë.

Edhe pse burime në Las Vegas nuk është shumë i aftë në subjektin tonë, por ajo është shumë spektakolare: