Përfitimi maksimal i ujit me limon është kur ju e dini se si për të pirë


Kjo Përfitimet e ujit me limon është vetëm kur ne jo vetëm e di, se është e dëshirueshme që të përdorin pjesë të përzierje, por edhe do të kuptojë të pritjes.

E them këtë sepse disa burime vrapoi nëpër informacion që përshkruan çfarë kohë optimale - ajo e gjumit.

E megjithatë, u zhvillua nëpër informacionit i cili rekomandoi vlim para se të pijshëm limon, gjoja në mënyrë që atëherë ajo ishte më e lehtë për të shtrydh lëng përmban.

Dhe mos e ngatërruar pikëpamjet e ndryshme të vetë dhe të tjerët - le të spekulojnë logjikisht.

Cili është përfitimi i ujit me limon?

Le të gjetur se fakti kur ajo është e mirë për të pirë këtë pije shëndetësor.


Nëse kemi parasysh jo vetëm aspektin biologjik dhe më të gjerë - të energjisë - kjo është fryt që është zhytur më mirë kur e aktivitetit diellor.

Një aktivitet diellor fillon në rreth 7 am dhe përfundon rreth 19:30. Më saktësisht, ajo llogaritet në zenitin e diellit në zonën tuaj, dhe kohës së përgjithshme ku - ajo është.

Ishte gjatë kësaj periudhe vremenitonkaya diellore na mundëson për të mësuar nga të ushqyesve maksimale fruta. Tani analizuar pyetje të veçantë: "? Çfarë është përfitim i ujit limon"

Shkarko fund është se limon vetë, ose më lëng e saj përmban një koleksion të bukur të komponentëve të dobishme për ne.

Para së gjithash, substanca që nxisin metabolizmin më të mirë dhe e bëjnë mure të forta kapilar, të cilat ofrojnë 80 për qind të të gjitha gjakut e që është në njeriun.

Megjithatë, shumë fruta ka një furnizim të mirë të kaliumit dhe pektin. Well, natyrisht, ne e dimë se vitaminë C - një klasik. Por edhe në sasi të mëdha mund të jetë vitamina të tjera të tilla si grupet A, B dhe R. The pyetje logjike: "Përse atëherë me ujë?"

Esenca dhe përfitimet e ujit limon është se uji është një tretës i mirë - zbut mjedis acid lëng. Nëse ne, për shembull, të hahet këtë fryt në formë të pastër ose duke pirë lëng e saj është përdorur në përqendrimet në të cilat ajo është - ne do të mund të llogarisë në acarim të mukozës së zgavrën me gojë, dhe rritjen e aciditetit në stomak.

Dhe mjedis tepër acid në trupin tonë nuk është e mirë, sepse trupi ynë - është ambient alkaline. Plus, kur lëng të koncentruar të përzier me ujë të pastër - kjo kontribuon në departamentin pa pagesë, e cila pastaj të mbushur çekuilibër të energjisë në trupin tonë.

Nëse themi në terma të thjeshtë, ju mund të ndjeni veten se kur poyiste agrume kosi - të energjisë sikur bashkangjitur. Kjo energji është marrë dhe u lirua nga akuza.

Tani, duke u kthyer në fillim të shpërndaj mitin se është e dëshirueshme që të valoj para se të pijshëm limoni dhe ujë duhet të zier. Sa për ujin - në qoftë se ku të shkojnë dhe se është fuqimisht e ndyrë - pastaj vlim.

Në përgjithësi, në qoftë se ju jetoni në një qytet të madh, është më mirë për të gjetur ujë të pastër. Ajo do të jetë buy edhe më mirë në dyqane shishe ujë (2 litra), në vend se duke përdorur një që takoni. Por në lidhje me gatim në mënyrë që të lëng më mirë të izoluar - është e pakuptimtë si kjo, të gjitha enzimat dhe 90% e të gjitha vitaminave thjesht zhduket.

Dhe kuptimi i përzierje të përgatitur ju praktikisht nuk do të. Në përgjithësi, përfitimet e ujit limon, nëse merret rregullisht - i patejkalueshëm. Edhe në qoftë se ju pini një gotë çdo 3 ditë - shanset e ftohjet kontraktuese reduktohet në mënyrë dramatike, dhe e tërë tonin e rritje të trupit.

PS: Unë të rekomandoj për të parë se si të zgjedhin këtë fryt: