Bimët mjekësore


Përveç faktit se ky blog është i dedikuar për më shumë të ushqyerit dhe duke zgjedhur ushqimin e duhur, unë mendoj se është e dobishme për të kujtuar dhe bimore trajtim.

Kryesisht, kjo është për shkak të faktit se edhe pse ne do të hani siç duhet dhe të ndjekin një dietë të shëndetshme - kjo nuk na japin një garanci 100% se nuk kemi të sëmurë.

Po, natyrisht, ushqime të zgjedhura siç duhet do të na ndihmojë që të jetë e shëndetshme, por sëmundja ende nganjëherë ndodhin.

Dhe këtu është vendi ku sëmundja është manifestuar, është gjithashtu e rëndësishme për të zgjedhur drejtimin e duhur dhe kurs. Shpesh ndodh që kur kemi zbuluar sëmundjen në fazat e hershme të formimit dhe zhvillimit të saj - e saj shumë e lehtë për të rregulluar.

Në këtë rast, ju nuk keni nevojë për të drejtuar në farmaci për mjekësi të shtrenjta dhe të ulet në rreshta të gjatë për të parë një mjek. Ju vetëm duhet të dini konceptin themelor të bimëve mjekuese dhe rregullat për zbatimin e tyre. Si shembull më të madhe strehimin, të ju tregojnë për të ftohtë.

Nëse ajo vetëm - vetëm atje - ajo mund të hiqet me anë të kufizimeve dietike dhe trajtimit natyrisht me concoctions pak.

Pra, nëse ju jeni në fazat e hershme të ftohjet do të pinë shumë ujë të ngrohtë, duke shtuar lëng limoni dhe mjaltë e saj, dhe nuk do të hani një vakt të rëndë - kjo do t'ju ndihmojë shumë në shërim.

Dhe në qoftë se ju bëni bëni një zierje e tyre - barin, dhe nja dy herë në ditë gjatë periudhës së trajtimit do të marrin - disa ditë ju do të jetë përsëri në gjendje të luftimeve.


Si të përdorni bimët medicinale

Më e rëndësishmja, pse unë dua të ju mbrojtur, dhe kjo është ajo që kam shkruar në nenet e mëparshme, mos provoni duke përdorur shëndetin tuaj për të trajtimin e llojeve të ndryshme të tretësirë ​​bëra nga alkooli. Ndoshta dikush - madje edhe duke marrë rezultate pozitive, por ju nuk duhet të pres shpresat.

Shkarko fund është se ajo nuk është e njohur që nga këto ju merrni infusions. Kjo nënkupton më shumë dëm apo i mirë. Unë do të them këtë, se trajtimi përmes infuzionit të ndryshme nuk është e rekomanduar, pasi ajo është trajtimi injorant.

Dhe mos harroni se në qoftë se ju jeni një person - atëherë argumenton se përdorimi i alkoolit me bazë ndihmë në shërimin - ata thjesht nuk e besojnë atë, sepse ajo është më se e pakuptimtë.

Por ju nuk mendoj se të gjithë trajtimi është i bazuar vetëm në tinctures ndryshme alkoolike.

Për shembull, një metodë shumë efektive - një bimë medicinale përdoret si një bazë për teas. Përdorimi i duhur dhe të marrë një rezultat të veçantë - ju do të jetë e mjaftueshme për të krijoj një barishte të veçantë si një çaj.

Dhe, në varësi të sëmundjes, përdorimin e saj si një çaj të zakonshëm. Nuk është një tjetër mënyrë, bazuar në përgatitjen e infuzione. Në të vërtetë, zierje e çajit ndryshon në se përqendrimi i komponimeve të dobishme prej bimeve të shkojnë më të larta.

Në mënyrë që të merrni një përqendrim të lartë të impianteve të trajtimit të kompleksit janë zier për një kohë të gjatë, ose të lënë ata të mbush në ujë të vluar (për shembull, një ditë termos).

Megjithatë, ajo gjithashtu ndodh që supë rezulton pothuajse në një nivel me çaj.

Gjithashtu mund të përdoret jo vetëm për përdorim të brendshëm, por edhe për pjesën e jashtme. Kështu, impiante të trajtimit mund të përdoret në formë të thatë. Dhe gjithashtu bëri lloje të ndryshme të paketave mbi ta. Natyrisht, ne do të diskutojmë më në detaje në Nenet blog.