Kriza Family


Shëndetin e tij për ju!

Si një njeri i mençur: "Nëse ju doni të krijoni Kriza familje - Vetëm të bëjë asgjë ".

Detyra kryesore e krijimit të një bashkimi - për të ndihmuar në zhvillimin e një cilësie të mirë një të dytë dhe për të shkuar së bashku për të përsosjes.

Së pari, detyra nuk është vënë - një krizë të familjes është e pashmangshme.

Shumë besojnë se duke krijuar një bashkim, ata do të ketë argëtim dhe shumë gëzim. Po, ajo është mjaft e mundshme, por është e nevojshme për të punësuar.

Që ne jemi në trupin e njeriut - përgjegjësia jonë e drejtpërdrejtë - një përmirësim kërkohet të karakterit të tij. Ne ishim të dhënë vetëm trupin e njeriut. Kjo kafshë kur të krijuar sindikata - mund të bëjë asgjë për zhvillimin e saj.

Por ne nuk jemi kafshë.

Truri ynë pak më shumë. Çfarë kam bërë këtë term? Shkarko fund është se kur një lidhje ka përmirësim i përgjithshëm - është degradimi dhe zhvillimin familjar në ndalesa të mirësisë. Prandaj, çdo marrëdhënie të vlefshme në kulturën Vedic bazuar në ndjekjen e përsosmërisë.

Në gjithësi nuk ka asnjë gjë të tillë si stabiliteti.

Ju, si një individ, apo vdoskonalyuyetesya ose dehradiruete. Merrni sportin. Nëse keni luajtur sportive dhe u braktis më pas për disa muaj - ju mund të bëni të gjitha ushtrimet si deftly dhe me të njëjtën sasi e përpjekjeve? Unë dyshoj.

Pra, në zhvillimin e marrëdhënieve.


Përjashtim të rastit kur ju të përpiqet - ju do të jetë i zhgënjyer dhe degradimi. Dhe ju mund të ndjeheni si krizë e familjes dhe degradimit të saj në zhvillim. Ata thonë Veda - shenjën e parë të degradimit - nuk është egoizëm.

Njeriu dëshiron të përdorë trupin e një tjetër për kënaqësinë e tij. Kjo dëshirë e përbashkët dhe në mënyrë që njerëzit të përpiqen për të gjetur lumturinë. Kjo është një gabim i thellë për lumturi të plotë ju kurrë nuk do të merrni në qoftë se kreu i juaj është egoizmi.

Për shembull, imagjinoni nëse personi tjetër do të gëzojnë gjysmave të trupit tonë - ne do të merrni këtë lumturi? Gjysma tjetër ndoshta do të ishte mirë - por ne nuk kemi fat.

Kjo është egoizmi në gjithë lavdinë e saj.

Me kalimin e kohës, duke marrë një ndjenjë të lumturisë nga trupi kundërt është reduktuar dhe entuziazmi i përgjithshëm dhe eksitim shkuar. Mbushje e trupit është rreth një vit e të jetuarit së bashku në familjet moderne.

Njerëzit nuk do të marrë lumturi të tillë si më parë, por dëshira për të marrë të njëjtën ndjenjë si më parë - të mbetet. Që atëherë, kriza e familjes është edhe më zhvillim. Si rezultat i pakënaqësisë së përgjithshme duket zemërimin e ndërsjellë.

Si për të përshkruar Veda dhe kulturën Vedic - zemërim - në fazën e dytë të degradimit të çdo marrëdhënie. Mosdashje e njerëzve të tjerë bëhet më e theksuar dhe kjo armiqësi mund të vazhdojnë deri në vdekjen e tij.

Për fat të keq, shpesh është për shkak se njerëzit nuk e kuptojnë: Çfarë është jeta e familjes. Ne kemi marrë një sy dhe shikoni në mjedisin e tyre, çfarë mund të sjellë degradim të tillë.

Prandaj, në artikullin e ardhshëm ne do të vazhdojmë të flasim për shkaqet e degradimit dhe kriza e familjes. Lexoni artikuj vazhdimin në artikullin e mëposhtëm: familjen Krizave moderne ...