Nivelet e kreatininës


Përshëndetje miq! Ju nuk mund të besoj atë, por unë jam marrë diku - muaj 4 muaj 5 apo edhe të doni të shkruani në lidhje me nivelet e kreatininës.

Dhe gjithë kohës unë të shpëtuar këtë proces interesant. Por pse kaq gjatë çoj?

Në përgjithësi, Ju tashmë e dini mua ... unë shkruaj në qoftë se unë do të doja të përshkruaj të gjithë së bashku për ta bërë të gjithë të qartë dhe në raftet.

Kjo do të thotë se është e qartë edhe për një fëmijë

Pra, tani më në fund "arriti duart e tij", dhe tani i pranishëm për të ju 4 artikuj mbi këtë temë.

Nivelet e kreatininës

Dhe para se të flasim për këtë stuff (ajo e bëri ajo përfaqëson) Unë vetëm dua që ju të lidhni 3 nenet e tjera që plotësojnë dhe zgjerojnë këtë.


Pra, ju tashmë mund të filloni menjëherë lexuar në lidhje me:

 • por

  Nivelet RMI kreatinina

 • Treguesit për gratë
 • Çfarë nivelet e kreatininës rritur (shkaqet, pasojat, çfarë të bëjmë)
 • Sigurisht, unë rekomandoj të përfundojë e parë e lexuar këtë artikull deri në fund, dhe pastaj të lëvizin në të ardhshëm. Oh ...! Çfarë - është një hyrje pak e gjatë erdhi Anyway ...

  Pra, çfarë është kjo stuff dhe ku ata vijnë nga?

  Në fakt, kjo është shumë e thjeshtë. Ajo është mbajtur në indet e muskujve tonë. Kur ne shkojmë apo të kryer ju - se aktiviteti fizik - në këtë pikë, në muskuj shpërbërjen e komponentit si kreatinë.

  Dhe, kjo është shkatërrim i kreatinë jep energji trupit tonë dhe të lëshojnë kreatininës në gjak. Me fjalë të tjera, nëse kontrata muskujt tonë, atëherë energjia e prodhuar, dhe në këtë mënyrë i prodhuar substancë.

  Pse duhet personi mesatar të dinë për të në të gjitha?

  Qëndrimi njeriun (nëse ai nuk është i interesuar në këtë të veçantë) nuk mund të kenë nevojë këtë njohuri, por që të jetë specialist diagnostikuar - është një tregues shumë i mirë. Kështu, nëse specialist do të dinë rregullat e substancës - kjo do të ndihmojë:

 • Diagnoza e saktë në lidhje me sëmundjet ose lëndimet e indeve muskulore (duke përfshirë muskujve të kockave)
 • ndihmon të përcaktojë se sa i goditur nga pankreasi tuaj (kjo është veçanërisht e vërtetë për burrat)
 • paraqet informacion shtesë, në qoftë se ju keni filluar tashmë probleme serioze të veshkave,
 • si rezultat i problemeve me veshkat, sasia e kësaj substance ndihmon të përcaktojë se sa mirë trupi e ka prejardhjen nga ure (urinës)
 • Klirensi i kreatininës

  Çfarë është hapësira? Ky është një tregues që ndihmon ekspertë të mësojnë performancën veshkat tuaja. Klirensi i kreatininës ofruar për të kryer një shkencëtar si Roberh se një jetë eksploruar gjakun. Për këtë, ai e matur sasinë e substancës në gjak tonë dhe pastaj krahasuar atë me një koncentrim në urinë.

  Kështu, është e nevojshme për të siguruar që personi i mbajtur urinën për të paktën 10:00. Dhe pastaj të vendosur një vlerë të veçantë të substancës në gjak, dhe ai zbritet vlera që është marrë në analizën e urinës.

  Dhe sa këto përqendrime të ndryshojnë funksionin e kështu të mirë të veshkave. Kjo teknikë është përdorur në këtë ditë.

  Kreatininës reduktuar

  Dhe gjëja e fundit që ne e konsiderojmë në këtë letër, që do të thotë kur i kreatininës rënë, dhe tani me këtë? Në përgjithësi, ai e uli - kjo nuk është aq i keq sa kur ajo është ngritur.

  Për shkak të faktit se çdo person ka një nivel të ulët është e përcaktuar nga të saj (ne secili kemi sasi të ndryshme të indeve muskulore) - kjo është mjaft e individualisht. Dhe kjo është ajo që unë do të kujtohem nuk ka artikuj të tjerë.

  Dhe në qoftë se ju ka pëlqyer artikullin e kreatininës në gjak - atëherë vënë atë retweets dhe pastaj sharjet