Nivelet e kreatininës rritur


Përshëndetje miq! Sot Artikulli ynë në kur nivelet kreatinina ngritur është përfundimtar, pasi që të gjitha njohuritë që është flasin në lidhje me këtë çështje, unë ju dha.

Edhe pse unë nuk do të heqë dorë ...

Ndoshta në kohë është diçka tjetër - se ky subjekt do të shkruaj.

E pra, tani, unë do të doja të marrin në konsideratë arsyet kryesore që shkaktojnë një rritje të këtij treguesi.

Gjithashtu, unë dua të ju tregojnë se çfarë duhet të bëjë në radhë të parë dhe të cilët për të kontaktuar.

Nivelet e kreatininës rritur

Pra, nëse kemi parasysh arsyet kryesore pse kreatininës në gjak në rritje, në mesin e tyre janë:

  • dëme të mëdha në indet e muskujve (mund të shkaktohet ose nga trauma ose sëmundje)
  • shpesh - nga dehidrimi (përqendrimi i shumë substancave në gjak fillon të rritet, duke çuar në më i lartë)
  • mund të jetë për shkak të pengimit të zorrëve apo një problem me?% kanaleve BCochevymi (është bllokim i tyre)
  • - Për të hahet mish dhe peshk enët (ata kanë koncentrime shumë të larta të substancave toksike në gjak)
  • sëmundje të ndryshme veshkave,
  • punës rraskapitëse fizike (apo stërvitje intensive trupin tuaj, për të cilat ne jemi mësuar)
  • rritjet në agjërime,
  • Përdorimi i kujdesit mjekësor apo drogës (këtu domosdoshmërisht nevojë për këshilla të ekspertëve).


Siç mund ta shikoni, një rritje e këtij treguesi në gjak mund të shkaktohet nga një larmi të madhe arsyesh. Dhe, është e rëndësishme për të kuptuar se ka ende disa.

Ajo është e mirë kur lexoni këtë listë, ju mund të identifikoni tashmë arsye të veçantë që ka shkaktuar devijim nga normat e përcaktuara. Çfarë duhet të bëni kur situata pas shpalljes së listës në kokën time nuk janë të qartë?

Kreatininës ngritur: çfarë të bëni?

Në çdo rast, në qoftë se ju nuk mund të zgjidhni për veten e tyre shkakun e listën e mësipërme - atëherë vetëm një mënyrë për të dalë. Find out pse ju me të vërtetë i kreatininës është rritur vetëm specialist do të ju ndihmojë.

Megjithatë, vetëm dua të them se problemi më i mundshëm ose i veshkave apo fshikëz dhe kanale, ose në shkelje të traktit gastrointestinal (duke përfshirë të mëlçisë).

Është e rekomanduar për të kryer një ultratinguj. Well, natyrisht konsultuar më parë në ankesat dhe të flasim për simptome.

Si për të reduktuar nivelet e kreatininës

Ka disa teknika efektive që do t'ju ndihmojë të kuptoni se si për të ulur nivelet e kreatininës. Pra:

  • Nëse herën e fundit që ju rritur aktivitetin fizik apo edhe psikologjik - duhet të rishkruhet cikël. Nëse është e mundur, besojë përgjegjësitë tuaja për të tjerët dhe për disa kohë (të paktën një javë 2) qëndrimit vetëm.
  • kushtoj vëmendje për dietën tuaj. Shpesh, tregues të tillë si kolesterolit, ure, dhe disa të tjerë duke përfshirë kreatininës rritur atë - për kequshqyerja.

Nëse ju nuk e dini se ku ju filloni të hahet e drejtë - ju keni 2 opsione. Numri Opsioni 1 - ngjiten në blog dhe lexuar artikuj mbi të ushqyerit (mbi 600).

Numri Opsioni 2 (rekomandoj) - ju mund të shikojnë kursin e lirë të trajnimit në të ushqyerit e duhur, ju mund të merrni sot në postë. Vetëm në formën më poshtë sipas nenit Email dhe shkruani emrin tuaj. Tjetra, shikoni në postë dhe të gëzojnë hapin e gjashtë nga mësimet e hap. Pra, zgjedhja është e juaja

Dhe kështu, unë shpresoj pas lexuar këtë artikull ju bë e qartë pse nivelet kreatinina rritur, dhe tani ne duhet të bëjmë.