Përfitimet rips


Pra, si është dikush që e di se çfarë është përfitimi i rrepë - për këtë tani, dhe do të diskutohet.

Sigurisht, ne nuk do të banojë vetëm në faktin se ajo është vetëm se - vitaminave dhe lidhje.

Këtu, do të përpiqen të marrin në konsideratë këtë produkt më të thellë dhe të përpiqet të kuptoj se çfarë ju mund të ekstrakt një pozitiv për ne.

Pra, për starters, le të shohim në përdorimin e kësaj perime në dietë, dhe pastaj prek dhe komponent terapeutik.

Përfitimet rips në të ushqyerit të njeriut

Ndoshta nuk është sekret se kjo, si perime të tjera të çmueshme ne gëzuar popullaritet për shekuj me radhë. Së pari, për shkak të faktit se ata djem dhe burra që duan të përmirësojnë si një karakter mashkull - duhet domosdoshmërisht të përfshijë këtë produkt në dietën tuaj.


Dhe, ajo nuk duhet të ngatërrohet me përmirësimin e kualitetit të energjisë mashkullore karakterit përmirësim mashkull. Këto janë dy gjëra krejtësisht të ndryshme. Megjithatë, gratë dhe vajzat që lexojnë këtë artikull nuk mendoj se rrepë përfitime është vetëm për burrat.

Për shembull, çfarë është e mirë për vajzat - kjo është vetëm 27 kalori në 100 gram. Kjo do të thotë se një perime (si kohlrabi freskët) është mjaft i aftë për dietë. Përsëri, në qoftë se ne po flasim për ushqim - ka kufizime të caktuara.

Si me perime dhe fruta të tjera të dobishme - një orë kur ky produkt do të tretet, si dhe në sistemin tonë të tretjes.

Më shumë pikë - pastaj të fillojnë të hahet turnips mund vetëm 10:00.

Deri tani, shumica e saj asgjë nuk do. Gjithashtu, ajo nuk është e rekomanduar për të përdorur atë në mbrëmje, si në orën më të fundit për përdorimin e tij - është 16:00-17:00. Në mesin e "burimeve minerare" mund të gjenden këtu si sodiumit dhe fosforit.

Megjithatë, ekziston edhe kalcium, si dhe një numër mjaft i madh i kaliumit. Në mesin e vitaminave mund të paguajnë vetëm vëmendje të tilla si vitaminë C, dhe i një tjetër vitaminë B3. Kolegët e tjerë janë prezent vetëm në sasi shumë të vogla.

Përfitimet rips dhe përdorimi i saj si një terapeutik dhe profilaktik

Disa nga aspektet më themelore të cilat mund të ndikojnë tonë të konsiderohet një perime - është imuniteti ynë.

Për shkak të ndikimit të vogël të impiantit në trup delikate e mendjet tona - gjendja e përgjithshme e trupit përmirëson, dhe trupi bëhet më rezistent ndaj sëmundjeve dhe stresit.

Dhe, për të ndihmuar në përballimin e stresit bimë shumë dhe bimëve që mund të përgatisin ose të blejnë, dhe pastaj të bëjë ato decoctions. Ose shtuar për ushqim.

Dhe sistemi ynë imunitar është rritur jo vetëm nga përmbajtja e perimeve në një numër të madh të vitaminave, përkatësisht për shkak të efektit të vogël në psikologjinë tonë.

Ne jemi tani në këtë nuk do të banojnë, si ajo e përshkruan në detaje më shumë Ayurveda modern. Është gjithashtu e rëndësishme që përdorimi i shpeshtë shkakton aspekte pozitive në tru.

Kështu, rrjedhjen e gjakut në trurin tonë fillon për të normalizuar dhe përmirësuar. Kjo është veçanërisht e vërtetë për ata do të jetë që është aktiviteti më i zënë mendor. Por kjo nuk do të thotë se ajo tani është në mëngjes dhe në mbrëmje vetëm duhet të bëni dhe çfarë për të ngrënë këtë perimeve në enët e ndryshme.

Edhe në qoftë se ajo është çdo ditë - mund të përballet me rezultatin e kundërt. Dhe në qoftë se të paktën një ditë për të shtuar një pak - pak në dietë - atëherë rips përfitimet do të jenë të dukshme pas 3 - 4 javëve.

Unë e di djem që bëjnë sallatë Physalis fruta, erëza, herbs, dhe turnips. Ata thonë se kjo sallatë është shumë e shije ekzotike dhe i ngopur mirë.

Megjithatë, ne duhet patjetër të përmendim efekt në sistemin e tretjes.

Pra, në qoftë se, përsëri, filloni duke shtuar në dietë këtë fabrikë në një ditë - metabolizmin dhe tretjen në përgjithësi do të shërohen vetëm. Kjo është veçanërisht i mirë për ata që kanë probleme të vazhdueshme me gastro - traktit intestinal.

Dhe, në përfundim, do të doja të vënë theksin në faktin se rips do të përfitojnë vetëm nëse përdorimin e saj në kufijtë moderuar. Dhe më e rëndësishmja - e përdorin atë të freskët.