Përfitimet dhe dëmet e pjeshkë


Nëse edhe ju dëshironi të dini se cilat janë përfitimet dhe dëmet e pjeshkë - atëherë ju keni ardhur për të pikërisht aty ku është e nevojshme. / P

Duke deklaruar kjo vetëm sepse tani ne e konsiderojmë frytin jo vetëm për shkak se ajo është një i mrekullueshëm dhe sa ajo përmban vitamina.

Po, ajo do të jetë shumë. Por ne do të përpiqemi për t'iu qasur kësaj çështje më thellë dhe me mençuri, si dhe të flasim për aspekte të tjera shumë të rëndësishme.

Dhe, jo shumë vonesë prelud - të fillojë me një pjesë të hollë.

Përfitimet dhe dëmet e pjeshkë nga një pozicion lindje të shkencës - Ayurveda

Sipas Ayurvedic burim - bukuroshe - është një fryt që vlen edhe për mirësinë e ushqimit dhe pasion.


Unë kujtoj, për ata që ende nuk e dinë se sipas të njëjtit shkencës Lindore - ushqim mirësisë dhe fisnike renditet e para ndër të tjera.

Një pasion ushqim - gjithashtu asgjë, por një e keqe pak. Prandaj, e përsëris se në këtë produkt tonë është një kombinim i të dy mirësi dhe pasion. Kjo shprehet në, i padukshëm për sytë tanë, atë të nivelit të energjisë.

Dhembshuria është kur hamë këtë fryt - karakter jonë fillon të përmirësohet për të mirë. Po, kjo pasqyrohet në faktin se ne kemi më shumë energji fillon të intensifikojë gëzim dhe lumturi e brendshme fillon të zgjoheni.

Si dëshmi të sa më sipër, të ju jap një shembull të thjeshtë. Ju të gjithë e dini se në qoftë se ju hani banane të freskëta, të cilat janë gjithashtu plot mirësi - pas 40 - 60 minuta një person fillon të ndjehen se - se përmirësimit të çuditshme humor. E njëjta gjë është e dukshme edhe kur poyisy thata datat. Në mënyrë të ngjashme këtu.

Ky është ndikimi i produktit në nivel delikate. Plus, nëse ju filloni të hahet këto fruta - një person fillon të zhvillojë atraktivitetin e energjisë. Rastësisht, ky produkt është më i përshtatshëm për vajzat dhe gratë.

Kjo është për shkak të faktit se kur ju hani atë - është një ndikim të madh në të majtë (femra) anën tuaj të trurit. Por në përgjithësi - të përshtatshme për të dy burrat dhe gratë.

Për shembull, një pikë e mirë nga një pozicion mjekësore po ndodh efekt i dobishëm për sistemin riprodhues dhe funksionin e njeriut.

Gjithashtu, përmirësime janë parë në sistemin e veshkave dhe normalizimin e mushkërive. E megjithatë, të dy burrat dhe gratë, me përdorim të vazhdueshëm këto fruta si e lajthi përdorimit - fillon të shërohen kockave.

Tani prek çfarë janë aspektet negative. Si ju ndoshta e dini - çdo gjë duhet të hahet në moderim. Gjithashtu këtu. Nëse ju filloni një "të shkojnë shumë larg", në të ushqyerit e këtij produkti - ajo mund të shkaktojë të sistemit të enëve të gjakut.

Gjithashtu, në qoftë se ju jeni aktualisht në inflamacion trupit - rekomandohet në këtë kohë nuk të përdorur frytet e ushqimit tuaj.

Tani, janë më shumë të flasim për ushqim.

Përfitimet dhe dëmet e pjeshkë në një ushqim

Gjëja e parë që ju duhet patjetër të mësoni - këtë herë zgjedh përdorimin e duhur të drogës. Mos harroni se në kohën më të favorshëm - është nga 07:00 deri 15 pm, i cili është gjithashtu i përshtatshëm për lychee të freskëta.

Kjo kohë lidhur me përbërësin e energjisë siç kemi parë lart, dhe lidhur tek një tretshmërinë maksimale të produktit nga trup. Nëse ju filloni të hahet ato në një kohë tjetër - Ju mund të ndikojë negativisht në sistemin tuaj të tretjes dhe tërë trupin.

Sigurisht, ju nuk do të marrë në spital, por problemi mund të ndodhë me gastro - traktin e zorrëve.

Prandaj, të jenë veçanërisht të kujdesshëm. E gjithë kripë është se në qoftë se një person do të hani jashtë mase, megjithëse në kohën e duhur - pothuajse e garantuar probleme ndihmon tretjen e ushqimit.

Prandaj, përfitimet dhe dëmet e pjeshkë 100% e varur nga numri. Sinqerisht për të thënë - mirë, ju mund të bëni miq me tualet nëse e kalon kufirin tuaj. Prandaj, ajo është optimale për numrin e njeriut - është 500-600 gram në ditë, të shpërndarë në disa ngjarje gjatë gjithë ditës.