Përfitimet dhe dëmet e fara luledielli


Është interesante se përfitimet dhe dëmet e fara luledielli janë jo të njohur për të gjithë, por shumë shpesh mund të shohim një foto kur familje të tëra janë të vendosur në frontin e TV platformës për qëllimet e kësaj paketë të farërave.

Megjithatë, duhet të jenë shumë të kujdesshëm, si disa përpunuar pastaj peshën e stomakut, dhe as nuk e kuptoj pse ndodhi.

Pra, këtu ju pak i njohur fakte të mjaftueshme.

Përfitimet dhe dëmet e fara luledielli në një pozita të nivelit të hollë Ayurveda

Panevojshme për të mbjellë Sunflowers - një bimë pozitiv dhe paqësor.

Kjo mund të identifikohet, edhe në qoftë se ne e shohim atë nga jashtë. Për më tepër, e njëjta pozitive dhe e vendosi atë në çdo pjesë.


Duke folur seriozisht, niveli delikate, kur hamë fara luledielli - duke arritur ndikim në karakterin tonë. Ai përshkruan Ayurveda. Dhe, ndikimi në natyrë pasqyrohet në faktin se ne jemi një kinder dhe më të sigurt.

Për më tepër, karakteri jonë bëhet më e butë. Është e qartë se në qoftë se ne fillojmë për të ligët mbi këtë produkt çdo ditë - atëherë një muaj apo dy ndryshime në natyrën tonë nuk mund të ndodhë.

Por nëse ne të përfshijë ato në dietën tuaj mbi një bazë të rregullt - ajo patjetër do të gradualisht të ketë një të ndikojë pozitiv në karakterin tuaj. Çfarë tjetër është e rëndësishme - ajo është përdorimi i tyre vetëm në formë të thata ose zamachivaya.

Ose, në qoftë se ju mund të hani atë drejt nga kallaji veten, solli vetëm nga kopshti ose oborrin e shtëpisë, të tilla si misri Fresh - është edhe më mirë. Në një tjetër situatë ku farat janë të pjekur - përmirësimi i natyrës nuk mund të ëndërrojnë.

Nëse them për aspektin fizik - përdorimi i vazhdueshëm i fara në formë të thata ndihmon prodhimin e hormoneve. Megjithatë, gjithë trupi hormonal normalizuar gradualisht. Plus, niveli i fitimit të pakta manifestohet në faktin se shpinë tonë dhe truri përmirësohet performanca e saj.

Për shembull, në tru përmirëson qarkullimin dhe forcon shpinë.

Nga rruga, është edhe, në një kuptim, efekt terapeutik dhe parandalues. Në Futjet të them se një efekt i madh parandaluese dhe kurative madje kanë të njëjtat thjerrëzat sprouted ose bizele ngjyhet në chickpeas ujit. Nëse ju prekni ndikimin negativ - kjo është manifestuar në sensibilitet në procesin e "kliko" fara.

Njeriu nuk e pëlqen atë që ai e merr si rezultat, domethënë procesit. Nëse jeni të angazhohen në "klikime" shpesh janë të shumta - ka filluar të ketë një ndikim negativ në shëndetin mendor dhe fizik.

Shkarko fund është se ndjenjë e vërtetë e shijes është thjesht e shurdhër, dhe kjo nënkupton se ne jemi më pak dhe më pak në gjendje të kontrollojë shijen tonë.

Kjo nga ana tjetër çon në faktin se ne duam të provoni diçka - është e pazakontë.

Fruta të thjeshta të freskëta dhe ushqim të zakonshëm ne pushojnë gradualisht për të tërhequr. Dhe pastaj, në këtë drejtim, kanë filluar të kenë probleme mendore në mendjet tona, pasi kjo nuk është gjithmonë e mjaftueshme. Tani disa pika të rëndësishme në dietë.

Përfitimet dhe dëmet e fara luledielli në dietë

Ashtu si me shumë proteina të mëdha ushqimi cilësi pozitive dhe negative të produktit në mënyrë të qartë të varet nga koha kur ata hanë. Më i mirë dhe koha më e mirë për të përdorur - është 09:00-18:00.

Vetëm këtë herë mastering duke shkuar mirë dhe problemet e tretjes nuk do të.

Megjithatë, shumë njerëz, ajo është e në mbrëmje dhe natën si për të ngrënë fara të ulur në frontin e një monitor ose TV. Në këtë kohë, siç e dini, pak ose aspak përfitim atje.

Tani që ka ardhur koha rejat përdorim - ju gjithashtu dua të shtoj se, për shembull drithërat tilla si miell i bluar trash prej elbi bollgur, etj, - të zhytur vetëm në kohën drekë.

Gjithashtu, mos harroni numrin. Normal, person i shëndetshëm në ditë është e mjaftueshme që të jetë vetëm 150-200 gram. Kjo peshë është peeled shell farë.

Nëse ju filloni për të ngrënë ato në sasi më të mëdha - sistemi i tretjes mund të pengojë punën e saj normale dhe zakonore.

Kjo është për shkak të faktit se një numër i madh i fije hyrëse ul tonin e tretjes normale. Kjo mund të shkaktojë shurdhim në stomak. Në përfundim, ne duhet të themi se është ajo.

Përfitimet dhe dëmet e fara luledielli gjendet vetëm në mënyrën se si ne të konsumojnë dhe në çfarë forme. Pra, në qoftë se ne të hani ato ekskluzivisht freskëta apo të thata - ne të merrni vetëm mirë. Nëse fara janë të pjekur - të bëjë dobi atyre pak ose aspak nuk ka. Dhe me shumën ngrënë në ditë është gjithashtu që të jenë të kujdesshëm.