Përfitimet dhe dëmet e misrit


I vendosur për të shkruar këtë përfitim dhe dëm të misrit vetëm sepse kohët e fundit unë kam qenë me fat të mjaftueshme për të shkuar në fushë, ku ajo rritet në përafërt.

Shiko të saj, sigurisht, pothuajse njëjtë si në trajtuar - por shije është shumë më mirë.

Një artikull kam shkruar në lidhje me dietën ushqimore të papërpunuara, ky produkt mund të jetë e dobishme për Syroyid nëse është ngrënë gjallë.

Në fakt, kur unë isha në fushë - pastaj hëngrën 3 ose 4 kalli papërpunuara me kënaqësi të madhe. Kur ju herën tjetër do të jetë në gjendje të provoni misër të para - mos humbasë rastin.

Edhe pse kjo mund syroedcheskie shijet e ndryshme nga normal?

Në anën tjetër, kur ai hante mua një person i cili nuk është një para-foodists - ai gjithashtu tha se shije është shumë e pazakontë. E pra, le të mos le jashtë teme dhe flasin më shumë se dobi dhe dëm të pozicionit shkencor misrit.

Përfitimet dhe dëmet e misrit në detaje


Si mund ta përshkruaj atë - është përmbajtja e strukturave karbohidrate, numri i të cilëve është 28%. Kështu, bazë karbohidrate është niseshte dhe sheqer. Pra, vetëm një disa Kush rresht lëkundëse - mund të sigurojë veten me një darkë të plotë.

Për ata që duan një ushqime proteinike - atëherë më mirë për të kërkuar për atë - se tjetri, si proteina është vetëm 2.5 - 3%.

Për shembull, një burim i mirë i proteinave mund të jetë thjerrëzat. Por pas proteina, herën tjetër që ju të plotësoni futje tuaj të karbohidrateve mund.

Gjithashtu, acid glutamik, e cila është e pranishme në aktivitet të ri - do të ndihmojë njerëzit të cilët janë më të shqetësuar me aktivitet intelektual. Ky acid ndikon pozitivisht në tru dhe përmirëson proceset mendore.

Përdorimi është e rekomanduar për darkë, si herët e tjera përdorimi nuk është i rekomanduar. Në këtë mënyrë, vlen të farave të thata, të cilat mund të hahen në drekë. Për këtë më poshtë.

Nëse ne flasim për vitamina - ata janë të kënaqur maksimale që ju mund të merrni vetëm nga misri të freskëta dhe të rinj.

Ajo përmbante elemente të dobishme të tilla si selen dhe fosfor.

Për vetëm - nëse selen nuk e lënë pas dore këtë produkt të vlefshme ushqimore, si ky artikull dhe ndihmon për të parandaluar problemet e lidhura me të muskulit të zemrës. Gjithashtu ndihmon në parandalimin e të gjitha kardio - vaskulare sistemit.

Para se të ushqyesve mund të lehtë të shtoni elemente të tilla si vitamina B dhe D të grupit H, e cila nuk është në çdo produkt. Për shembull, ata do të ju ndihmojë të plotësoni qull elb, e cila është e pasur me shumë elemente. E pra, në të tjera, vitamina më të zakonshme dhe të mineraleve në një aktivitet që unë as nuk marrin mësim.

Gjithashtu, pirun ngrënë mund të kontribuojnë në largimin përshpejtuar të gjithë ngrënë jashtë.

Prandaj, nëse një person vuan kryq të rëndë e zorrëve - një metodë e natyrshme e kujdesit.

Tani, në të vërtetë, për rreziqet. Shumë, shumë fort t'ju kërkojë të mos për të blerë këtë produkt në çdo formë zakonservovanist. Nëse keni për qëllim vetëm për të mbushur barkun tuaj për të mos ndihen të urisë - atëherë ju lutem. Edhe pse më e lehtë që të ketë patate të ziera ose oriz.

Përgjithësisht, në formën e zakonservovanist, ose, madje fruti dobishme ose perime, ose produkti tjetër bëhet vdekur dhe takon ushqimit në injorancë. Gjithashtu, dëmi që ju do të donte të them në vijim. Si me produkte të tjera, të mirën dhe dëmi i misrit mund të jenë dukuri të njëkohshme.

Kjo është për shkak të përdorimit të saj të ardhshëm. Mos harroni se koha më optimale - një ngrënie kur ajo pik pik diellor aktivitet i aktivitetit dhe të energjisë, të cilat digests ushqim.

Kjo rregull është e përshtatshme për lajthi dhe arra të tjera. Nëse ju injorojnë këtë rregull - në asgjë njëra anë mund të ndodhë, por nga ana tjetër mund të shpërthejë çrregullim barkut të lirë dhe të lehtë.

Megjithatë, në qoftë se përmbledh "dobi dhe dëm e misrit", e theme - duhet të nxjerrë në pah pikat kryesore. Këto janë: përfitime të rëndësishme për trupin, ushqim gjatë drekë dhe për të ndihmuar me të qenët evident të rënda dhe parandalimin e sëmundjeve të zemrës.