Përfitimet dhe dëmet e shalqi


Sot, ne ndoshta do të marrë parasysh se çfarë është dobia dhe dëmi i pjepër, si ata vetëm e mbushur kohët e fundit të gjitha Layouts në tregjet dhe raftet në supermarkete.

Ne mund të themi se maratonë tonë, të cilat përshkruajnë thelbin e ushqimeve të shëndetshme si piqen, në vazhdim.

Dhe edhe pse unë nuk e ka vënë qëllimin për të krijuar këtë maratonë, por ajo është - ajo është vetë del.

Rastësisht, hera e fundit ne pamë se i dobishëm në dardha. Për ata që nuk janë shumë të zhytur në blogun tim dhe temën e ushqim të shëndetshëm për të thënë se ndonjë ushqim unë e konsiderojnë si jo vetëm një grup i proteinave, vitaminave dhe komponentëve të tjerë.

Jo në vendin e fundit atje dhe komponentit të energjisë. Për shkak ...

Përfitimet dhe dëmet e pjeprave nga kënde të ndryshme


Gjëja e parë që duhet të theksohet është se anën e saj pozitive - aftësia për të aktivizuar qarkullimin e energjisë.

Kjo është komponent që ndikon energjinë tonë në zhvillimin e mendjes sonë, sepse mendja është gjë tjetër veçse trupin e energjisë. Për shembull, me mendjen tonë dhe mendjen është një ndikim i drejtpërdrejtë në karakterin tonë. Nga rruga, një ndikim serioz mbi natyrën tonë të ofrojë të tilla si arra shqeme, lajthi dhe të thata.

Si rezultat, karakteri jonë bëhet më e thjeshtë dhe e ëmbël, e cila është shumë i dobishëm veçanërisht për vajzat.

Pra, edhe një herë, se përfitimi është se energjia ynë i brendshëm (prana) fillon për të aktivizuar. Ne edhe mund të ndjeni një rritje të fuqisë dhe ashensor brendshme kur poyimo këtë "vkusnyashku."

Në përgjithësi, më shumë i holluar me ujë ajo është - më e favorshme ajo do të punojë në funksion të veshkat, zorrët dhe të mëlçisë. Edhe në qoftë se ju keni toksina formuar atje - ata do të tërhiqen gradualisht. Dhe se efekti dhe rezultati ishte maksimal - është koha më e favorshme për përdorimin e tij.

Është e rekomanduar për të ngrënë pas darke. Mundësisht, orët do të jetë 2 - 3 pas keni pasur darkë. Kjo do të fitojnë ushqimin më të shëndetshme dhe të duhur, si tretshmërinë e saj, ashtu si manaferrat irhy të jetë shumë e lartë.

Rastësisht, është e dëshirueshme që të dini në lidhje me çdo produkt, kur dhe në çfarë sasi ajo është e zhytur më mirë. Një tjetër rekomandim - pjepër nuk vlen shumë për të admirojnë në aspektin e sasisë të konsumuar në një kohë. Kjo është edhe dobi dhe dëm pjepër.

Nëse ju hani shumë - është rreziku i "i shpejtë i pastër". Kjo është në qoftë se ju keni një zorrë normale. Dhe për të njëjtën gjë në ndonjë nga zorrët dhe sistemin nxjerrës është vështirësia - është një nga asistentët e domosdoshme për rritjen e pėrshkueshmėrisė.

Tani, ne të shpjeguar se dobia dhe dëmi pjeprat anën biologjike

Lajm shumë i mirë është se ai përmban një furnizim të mirë të proteinave dhe acide organike.

Kjo është arsyeja pse shumë nutritionists rekomandojmë atë për përdorim.

Dhe hekur, kalium, silic dhe vitaminë C përmban ky produkt në sasi të lartë, ndikim pozitiv në përmirësimin e imunitetit të trupit në verë dhe të përgatiten për dimër.

Edhe në nutritionists çdo gjë të rekomandojë atë për këdo që dëshiron për të humbur yndyrë të tepërt të akumuluar. Dhe, lëng domate, i cili është gjithashtu shumë e ulët në yndyrë dhe karbohidratet - përshkruhet gjithashtu si një produkt mjaft dietetike.

Por edhe të jenë të kujdesshëm kur ecin zgjedhjen e saj. Faktor negativ është fakti që produkt është duke filluar për të ofruar më herët sesa në vivo, në zhvillimin normal, ai mund të piqen.

Prodhuesit dhe fermerët kanë tendencë më tepër për të fituar para nga ajo, por për shkak se ata nuk e ndalin shkelje të rënda të normave sanitare. Sigurisht, unë nuk jam duke thënë se të gjithë, por se si ju define treg që janë të sinqertë dhe që nuk është?

Në këtë drejtim, dobia dhe dëmi pjeprat merr karakterin dy fytyra. Nëse ju blini "napichkanuyu" - është një shans për të marrë në spital. Pra, të jetë i durueshëm dhe të presin, kur do të sjellë më shumë se normale dhe të pjekur.