Përfitimet e vegetarianism


Më duhet të them, favor të vegetarianism sigurisht është.

Ata që praktikojnë vegetarianism saktë - gjithmonë merrni një përvojë pozitive.

Këto nuk janë vetëm fjalë boshe. Kjo është përvoja ime personale që unë mund të ndajnë me ju.

Unë ju, i dashur lexues, unë dua të tregoj përvojën e saj më shumë si kjo me mua.

Pra, përfitimet e para të vegetarianism - fizike. Kur i kaloi në vegetarianism - atëherë angazhuar sistematikisht në ushtrime fizike në bare e pabarabartë dhe bare horizontale.

Paralelisht, shkoi not. Brenda disa muajsh kam filluar për të praktikuar vehetariansvo vënë re se qëndrueshmëri ime u rrit. Kjo muskujve vazhduar të rritet.

Kjo nuk është vetëm përvoja ime.

Prandaj, ata që thonë se përfitimet e vegetarianism - është mite - Unë thjesht nuk besoj atyre dhe ju nuk e këshillojnë. Si në trupin e tij është e bindur se gjendja fizike e përmirësuar.

Përfitimi i dytë që vuri në - mendor. Fillova të vë re që të pushojë gradualisht të jetë nervoz dhe i shqetësuar mbi asgjë. Në jetën u bë më i qetë dhe ekuilibër.

Së treti përvojë, pozitive - përmirësimin shpirtërore në njeriun. Kur hahet mish, peshk enët, enët me shtimin e vezëve - trupin tonë delikate të energjisë dhe i ndotur. Në njeri ka agresion dhe cilësia e kafshëve ai ha. Prandaj, shumë njerëz tani agresion, zemërim, injoranca, etj


Në këtë rast, përfitimi është që të hani më shumë ushqime të kafshëve dhe praktikuar vegetarianism - ne të fillojnë të kthehen në gjendjen e njeriut. Nuk është më e mira, cilësitë e njeriut, mirësi, mirëkuptim, dhembshuri, etj Në këtë mish ngrënësit shumë, edhe pse në një nivel më të ulët.

Kjo nuk është e gjithë lista e përfitimeve të vegetarianism që ishte përvoja ime. Sigurisht, ju do të përjetojnë praktikë vegetarianism tuaj. Shkruani komentet tuaja, të cilët e kanë ndjerë aspekte pozitive ...