Përfitimet e shembuj të veçantë vegetarianism


Shumica prej nesh, që të dini se çfarë favor të vegetarianism , përdoret për të besoni më shumë se fakteve të dëshmuara dhe zhvillimet praktike.

Supozimet, teoritë dhe supozimet nuk është i përshtatshëm. Dhe nëse njëri bën pyetjen: "Çfarë bëri favorin e vegetarianism" - Kuptimi it i mungojnë faktet.

Ndodhi që në media në lidhje vegetarianism praktikisht nuk e them.

Dhe në qoftë se ata thonë - kjo është vetëm 15% e vërtetë. Dhe ku njerëzit marrin të vërtetën dhe faktet provuar, nëse ai dëgjon teorinë dhe supozimet? Unë do të ju them drejt - Përfitimet e vegetarianism sigurisht është.

Për shembull, shkencëtarët vlerësojnë se një njeri i cili fillon të praktikojë vegetarianism - vetëm një vit kursen kat hektar pyll dhe 90 jetë të kafshëve.

Shkoni përpara.

Studimet mjekësore kanë treguar se njerëzit të cilët ushtrojnë vegetarianism - shumë më pak të prirur për kancer. Kjo është për shkak të faktit se ushqimi vegjetarian është e shëndetshme dhe të shëndetshme.

Gjithashtu, mjekët konfirmuan se VEGJETARIANËT jetojnë për 8-14 vjet më gjatë se ata që hanë gjithçka. Megjithatë, është e rëndësishme të dini për secilin prej nesh përfitim është provuar në kërkimin shkencor në SHBA dhe Britani të Madhe.

Ata studiuan një grup të 10 000 njerëzve që praktikojnë vegetarianism. Ajo doli se një grup i tërë njerëzish janë njerëz të shëndetshme që konsumojnë mish, dhe nuk denjoj enët nga peshku dhe vezët.


Përqindja e sëmundjeve të zakonshme në këtë grup ishte shumë më e vogël. Ai vijon se në aspektin e kursimet e kostos në të ardhmen ju do të shpenzojnë shumë më pak para në diçka që nuk ka blerë drogë lirë.

Dhe më në fund. Ajo është vlerësuar se zona e bagëtive të lëshojnë 18% më shumë dyoksid karboni se të gjitha makinat së bashku.

Numri i kafshëve të cilat janë rritur për ushqim - 1,5 herë më shumë sesa njerëzve në tokë. Kështu, përfitimet e vegetarianism është në mjedis.