Pronat e dobishme e rrepkë zi, të cilat nuk janë të diskutuara


Përshëndetje miq! Sot ne të kontaktoni ju të analizojë të gjitha pronat e dobishme e rrepkë zi, si për veten time, kam kuptuar se kjo perime është filluar thjesht nënvlerësuar.

Dhe ata që kanë kohë të gjatë nuk e hani atë, le të vetëm të bëjë atë ndonjëherë hëngri - shumë për të humbur.

Për shembull, njeriu që përfshijnë këtë perime në dietën tuaj (sidomos në dimër), natyrisht zvogëlon numrin e banorëve në trupin e tij.

Unë nuk e di nëse do të ketë një sekret për faktin se edhe një person i shëndetshëm jashtë brenda është të paktën disa lloje të krimbave dhe parazitëve.

Këta njerëz pa njohuritë tona apo pëlqimin, gjithmonë të marrë me forcën tonë e trupit dhe ushqyesve.

Në të vërtetë, le të dini më shumë.

Pronat e dobishme e rrepkë zi


Fakti që kjo perime ka veprim anti-parazitare dhe antimicrobial. Kjo është vetëm 2 arsye:

 • Ai përmban kimikate që pengojnë veprimtarinë dhe zhvillimin e parazitëve në trupin tonë.
 • Vetë perime ndikon në nivelin e energjisë që nuk mund të tolerojë parazitet.
 • Pra, në qoftë se ju ende nuk kanë qenë të njohur me këto prona të dobishme e rrepkë zi - Unë ju këshilloj përsëri të shikoni në e saj. Nuk është një tjetër tipar i mirë.

  Kjo pronë është se ajo mund të ngrohtë trupin nga brenda. Fakti që ajo aktivizon trupin.

  Kjo do të thotë se ne mund ta përdorin atë si një burim ngrohtësi shtesë gjatë sezonit të ftohtë.

  Një tjetër i dobishëm se rrepkë zi

  Kjo perime rrënjë ka kaq shumë prona të dobishme, ajo ndikon pozitivisht:

 • Sistemi limfatik
 • kardio - vaskulare sistem,
 • Sistemi nervor,
 • sistemi riprodhues i të dy burrat dhe gratë,
 • organe të tilla si mëlçisë, veshkave, zorrët.
 • Gjithashtu e dobishme se rrepkë e zezë, kështu që është një furnizim i mirë i mineraleve të ndryshme dhe vitamina.

  Karrota, panxhar dhe rrepka e zezë - një kombinim i fuqishëm i ushqyese

  Secila nga këto perime janë të karrota. Nga rruga ju them se në qoftë se të dy hani perime që rriten nën tokë - kjo përmirëson të mësuarit e tyre.

  Plus, në qoftë se ju flisni veçmas për karrota - ajo përmban shumë fibra, e cila pastron zorrët e toksinave.

  Dhe, në fakt, një fibër panxhar kishte. Pra, nëse ju bëni një sallatë të thjeshtë të këtyre tre rrënjëve, por edhe të shtoni pak - një lakër të vogël - ajo do të jetë shumë e mirë për tretje tuaj.

  Kundërindikimet rrepkë e zezë

  Kur duke përdorur këtë perime duhet të jetë i zoti. Kundërindikimet kryesore rrepkë e zezë reduktuar në atë që ajo duhet të marrë një kuadër rreptësisht të kufizuar. Kjo është për shkak të faktit se në përdorimin e saj rrënjë të shpeshtë (qëllime ushqyese ose medicinale) fillon të ndikojë në psikologjinë e njeriut.

  Prandaj, dietë e këtij rrënjë mund të shtoj jo më shumë se 1 herë në javë.

  E rëndësishme!

  Kur përdoret medicinally fuqimisht ju rekomandojmë që të përdorni bazuar në këtë rrënjë tinctures alkoolit kulture.

  Ata janë mjaft të këqija, dhe pronat e të dobishme, ata nuk janë të vlefshme. Si edhe, trajtime të tjera për zbatimin e saj nuk duhet të marrë më shumë se 3 javë me rradhë. Dhe, më shpesh se një herë në gjashtë muaj.

  PS: Unë kërkoj për komentet tuaja për këtë artikull mbi pronat e dobishme e rrepkë zi, dhe ju lutemi klikoni mbi butonin sociale. bookmarks.