Pronat e dobishme e qumësht i thartuar


Sot ne do të shqyrtojë në hollësi pronat e dobishme e qumësht i thartuar për shkak të faktit se dal këtë origjinë qumështit produkt është vetëm pa kuptim.

Për shembull, njerëzit e dinë se kjo proteinë asimilim produkt është shumë më mirë se nga e copë "i drejtë" të mishit.

Natyrisht, ajo është gjithashtu e nevojshme të dinë se në çfarë kohe dhe sa është e dëshirueshme që të përdorin atë. Çfarë tjetër është e rëndësishme për të shënuar fillimin - kjo është ku vëllezërit e saj.

Unë do të them këtë, se në qoftë se ju blej atë në dyqane - atëherë ajo do të jetë gati ato cilësi pozitive, të cilat ne do të diskutojmë më poshtë.

Prandaj, përfundimet, unë mendoj se më bëni.

Pronat e dobishme e qumësht i thartuar në dietë


Le të përqëndrohet në atë që po ndodh në gastro tonë - traktin e zorrëve, si ne tani e përdorin kosi - produkt të qumështit. Shkarko fund është se ato proteina që burojnë nga qumështi i thartuar absorbohet shumë më e lehtë për shkak të faktit se struktura e tyre është e thjeshtë.

Për shembull, nëse analizohen, pas përdorimit të çdo produkti të tillë - ajo është pothuajse tërësisht zasvoyitysya për mbi një orë. Plus, qumësht i thartuar ka një rol mjaft të rëndësishëm.

Pra, duke marrë në zorrët, ajo përmirëson microflora sepse ai përmban komponimet fillojnë të ndikojë negativisht në bakteret e rrezikshme për ne.

Për shkak të këtij efekti, bakteret e dobishme që ne të merrni më shumë zhvillimin, dhe përmirësuar zorrë të përgjithshëm.

Unë kam prekur tashmë në këtë temë, kur kemi biseduar për përfitimet e salcë kosi. Çfarë tjetër është e rëndësishme në vetvete qumësht - Bakteret e acidit sintetizuar vitaminat.

Gjithashtu, pronat e dobishme e qumësht i thartuar janë parë në aspekte të tjera. Për shembull, jo të gjithë e di se qumështi i thartuar pjekur mund të jetë një antidepressant i madh.

Për shembull, në qoftë se jeta juaj të vijë me vështirësi dhe filloi depresioni kronik - pini këtë produkt qumësht në mëngjes duke shtuar nga pak mjaltë dhe, fjalë për fjalë, një majë e kanellë.

Për më tepër, është vërejtur se kjo është një mënyrë e madhe për të sjellë në tonin e sistemit tonë të imunitetit, që nga ajo e përdorin të gjitha tiparet e gjëndra tona të përmirësuara.

Tani, disa fjalë për atë kohë dhe sasi. Kjo është e tillë një produkt fisnik që ju mund të pini pothuajse gjithë ditën nga 7 am dhe deri më 7 pm. Duke folur në lidhje me numrin - se një ditë është e rekomanduar për të pirë rreth 0,5 litra ose më pak.

Nëse ju bëj bar në 0,5 litra - mund të ketë pasoja. Edhe pse kjo shifër është marrë nga të dhënat mesatare. Kështu, 500 gram nuk është e këshillueshme të pini menjëherë në një herë, dhe, nëse është e mundur, për të ndarë të paktën 2 herë.

Gjithashtu, përveç aspektit fizik të ndikimit në trupin tonë, ka edhe një aspekt delikate të energjisë. Për shembull, në qoftë se ju filloni duke marrë këtë produkt qumësht madje edhe çdo ditë, por gjithmonë - kjo do të na japë forcë, aktivitet, dhe për të përmirësuar cilësitë ne pëlqen paqe dhe butësi.

Unë shpresoj se unë mund të ju tregojnë veti të dobishme të qumësht i thartuar në dritën e duhur, dhe tani ju paguani më shumë për vëmendjen e saj. Nëse keni vërejtjet tuaja në lidhje me këtë produkt të qumështit - ata do të jenë të lumtur për të dini.