Pronat e dobishme e blueberries


Në artikullin e fundit, ne vetëm filluan të marrin në konsideratë pronat e dobishme e boronica, por nuk u përqëndrua veçanërisht në këtë.

Kjo është për shkak se objektivi ynë ishte që të njiheni më afër me këtë kokrra të kuqe dhe të mësojnë: e lejueshme për ne për të ngrënë.

Pra, nëse ju nuk e keni lexuar postin e mëparshme - unë rekomandoj që ju të gjetur se çfarë një kokrra të kuqe boronica.

Dhe ne fillojmë të zhytet më thellë dhe analizuar është: ku dhe si të përdorin këtë fabrikë shumë njerëz.

Si për të mbajtur pronat e dobishme e blueberries dhe çfarë ajo varet

Unë shpresoj që ju të kuptojë se ndjenja më e madhe është e gjitha i freskët nga rënë në tryezën tonë, dhe pastaj në stomak tonë.


Pra, mënyra më e lehtë - ndërsa ka kohë dhe pjekuria e rrushit - ju mund të hani ata të dy në mënyrë individuale dhe duke i bërë ata një shumëllojshmëri të desserts.

Kushti i vetëm i rëndësishëm - ata nuk e vë në dukje për të ngrohur trajtim. Dhe pastaj të aksioneve deri në këto berries pak për dimër - më i mirë që ju mund të bëni është që të thatë e tyre. Ajo është konsideruar të jetë shumë më mirë se ajo që ju bëni me boronicë komposto njëjtë apo bllokim, apo diçka si kjo - pastaj.

Edhe pse, nga gatimi diçka të mirë do shumë. Por në qoftë se ju bëni të ashtuquajturën "aksioneve të thata" - e - manaferrat e para të dimrit mund vetëm të zhytem në ujë, dhe hani ato si fruta të plota.

Dhe - e dyta, ata mund të shtohet si një teas bimor dhe concoctions për përgatitjen, të cilat do të diskutohet më poshtë.

Dhe në lidhje me ruajtjen mund të thuhet se të gjitha vetitë e saj shëruese të këtyre frutave mund të ruhet për disa javë edhe pas mbledhjes së tyre.

Dhe pastaj, në qoftë se ruhet në 2 - 4 gradë dhe lagështia rreth 90%. Pra, mos harroni se të gjithë fruta duhet të jetë zgjedhur deri në rrjedhën e një jave apo të thata ose të përpunuara dhe të përdorura. Përndryshe, nuk do të ketë kuptim.

Pronat e dobishme si bimë boronicë

Shumë njerëz injorojnë faktin që në fakt mund të përdoret jo vetëm manaferrat në dietën tuaj disa argëtim, por edhe e tërë pema tërësisht.

Për shembull, ka çaj mjaft e mirë, brewed gjethet e kësaj bime, por edhe me shtimin e të njëjtave mjedër freskët gjethe ose gjethe të thata nenexhik.

Këto teas do të përmirësojë punën e sistemit urogjenital, dhe do të rivendosë çrregullime të zorrëve.

Nëse, për shembull, pour dy gota me ujë të valë 1,5-2 lugë gjethe të thata dhe manaferrat, dhe le të qëndrojë - kjo është një mënyrë e mirë për të forcuar zemrën dhe normalizimin në punën e tij.

Edhe pse, natyrisht, do të ishte shumë më mirë të përdorin atë të freskët, por kjo mundësi nuk është gjithmonë. Shumë mirë është fakti se pothuajse të gjithë mund të përdorni këtë fabrikë si ajo nuk shkakton alergji.

Dhe, në qoftë se ju mbani mend aspektin mjekësor - kjo duhet të thuhet në lidhje me ndikimin pozitiv në neto të anijeve tona dhe kapilarë.

Për shembull, duke folur e capillaries - ata janë më fleksibile dhe më të aftë për të shkëmbyer substancave në mes qelizave dhe gjak.

Duke folur për sistemin e enëve të gjakut në tërësi - ka një efekt tonik. Që nga viti ne kemi qenë duke folur për metabolizmin - ajo është vënë re në mënyrë të përsëritur që përmirësojnë metabolizmin ndodh jo vetëm në stacionet lokale, por edhe në të gjithë trupin.

Por kjo është duke supozuar përdorimin e vazhdueshëm të paktën 2-3 javë. Të njëjtin efekt është vënë re dhe disa të irhy shërimit. Nëse dikur, me shpresën për një të ardhme të ndritshme, edhe pse vm'yatyy një kilogram - do të kishin pak ndihmë.

Dhe kjo nuk është e gjitha.

Tashmë në përvojën praktike janë përdorur pronat e dobishme e blueberries në trajtimin dhe parandalimin e problemeve të tilla si sëmundjet dhe vështirësi të tretjes, problemeve me pankreas, rritjen e kolesterolit dhe sheqerit në gjak. Bazuar në këtë - unë ju këshilloj që të i kushtoj vëmendje në këtë fabrikë.