Shtatzënia Ginger


Le të shikojmë në të mundur që të përdorni xhenxhefil gjatë shtatzënisë nga pikëpamja e sens të përbashkët.

Dhe të përpiqen për të ardhur nga - vullnetit konkret, në bazë të fakteve që do të diskutohen më poshtë.

Vetëm dua të them se në qoftë se jeni duke planifikuar një fëmijë në proces të ardhmen, ose, siç thonë ata, ka filluar tashmë - është një pikë e rëndësishme.

Nëse ju jeni tashmë ku - faza e shtatzënisë dhe, në këtë mënyrë, përdorni dehje si cigare, alkool apo çfarëdo - atëherë më keq - ju mund të ndalojë lexuar këtë artikull.

Vetëm nuk ka kuptim për të folur për të mirën apo dëm të kësaj bime për trupin tuaj nëse ju akuzojnë trupin tuaj në toksina më të tmerrshme dhe helmet.

Megjithatë, në qoftë se ju qëllimisht iu afrua procesin e shtatzënisë dhe u ndal duke marrë dehje - nëse informacioni është e rëndësishme për ju.

Cilat janë efektet në trup kanë gjallëri në shtatzëni


Në - Së pari, në qoftë se ju nuk e kam provuar këtë perime - kjo nuk është e nevojshme gjatë shtatzënisë fillojnë të përdorin atë.

Kjo është kryesisht për shkak të faktit se vetë bimë në mënyrë agresive të ndikojë në trupin tonë.

Sigurisht, ju nuk mendoj se kjo është e dëmshme. Kjo gjë e tërë është pak më ndryshe. Shkarko fund është se kjo është një lloj i bimëve - e cila në një ndryshim kohor të shkurtër në shpërndarjen tonë të energjisë trup.

Gjithashtu, me këtë pronë është një aktivizimi i fuqishëm i disa funksioneve të trupit. Në veçanti, siç e përmenda më parë, pothuajse menjëherë fillon të ndryshojë presionin, norma e zemrës mund të humbur dhe më shumë.

Rastësisht, në qoftë se ju ende nuk e keni lexuar artikujt e mëparshëm të përkushtuar për këtë çështje - unë ju rekomandojmë të lexoni pronat e dobishme e gjallëri. Nuk është vetëm diçka ju - çfarë një matës interesant.

Dhe në qoftë se ju nuk e dini se si të ndikojë në mënyrë specifike në trupin ushqimin tuaj të tillë - unë mendoj se ne duhet vetëm të presim për ju me një produkt të ri. Unë mendoj se ka perime të tjera po aq të dobishme, fruta, herbs dhe më shumë.

E pra, në qoftë se ju e dini se si xhenxhefil të ndikojë në trupin tuaj dhe është praktikuar përdorimin e saj në të freskëta apo të thata - atëherë kjo është një pyetje tjetër.

Në këtë pikë është e nevojshme për të filluar nga ajo situatë të veçantë ju keni.

Por askush më mirë se ju e di se ju e keni këtë marrëdhënie perimesh. Nëse ju shtoni atë si një erëz, hani të freskët dhe, ndërsa ju ishin të vetmet rezultate pozitive - atëherë gjithçka është në rregull.

Sipas studimeve të shumta mbi ekspertët e të ushqyerit arriti në përfundimin vijues. Nëse përdorimi shtatzënia e kësaj bime nuk ka shkaktuar ndonjë - reagime negative apo pasojat - atëherë ajo mund të përdoret si një ushqim dhe si trajtimet.

Edhe pse ajo është e rekomanduar që të kufizojnë veten për të ngrënë xhenxhefil gjatë shtatzënisë.

Për shembull, ju nuk mund të hani atë si shpesh si më parë. Dhe akoma, pjesë shumë duhet të jetë të paktën 2 herë më pak. Edhe pse të pastër të mendimit tim - edhe në qoftë se ajo ishte gjithmonë në rregull, nuk vlen të rrezikosh një herë më shumë, dhe hani ushqim më të butë dhe neutral.

Gjithashtu - për atë informacion ende nuk hulumtohen plotësisht - kjo nuk është e rekomanduar për të ngrënë këtë fabrikë gjatë gjithë periudhës kur ju ushqeni me gji fëmijën e saj.

E megjithatë, në disa raste, xhenxhefil gjatë shtatzënisë është e nevojshme. Për shembull, ju rekomandojmë leximin: si ajo mund të përdoret për ftohjet. Por edhe një herë më mirë të mbrojtur veten e tyre. Dhe po, ju mund të shkruani vërejtjet tuaja në komente.

Si një bloger, unë ju uroj shëndet.