Ayurveda Yoga


Sot, shumë qytete kanë Ayurveda Yoga klubet dhe qendrat, të cilat studiuar dhjetra e drejtime të ndryshme.

Pas duke folur me instruktorët dhe vizituar këto qendra - unë në përfundimin se yoga është e përfaqësuar gabimisht.

Por unë pranoj vetes instruktor që sot shumë pak mësues i cili në të vërtetë mësojnë popullit këtë yoga. Instruktorët e tilla gjithashtu duhet të kërkoni.

Dhe që është paraqitur në më - kjo është më shumë për gjimnastikë dhe palestër. Edhe pse, përsëri, jo të gjithë instruktorët e përfaqësojnë këtë filozofi si gjimnastikë. Ka njerëz të vërtetë të mirë dhe të mençur që dinë stuff e tyre.

Me termin Ayurveda Yoga vlen për shkencën shpirtërore. Të shihni ndryshim në drejtim të shkencës dhe ushtrim palestër program më shpirtërisht?

Koncepti i Ayurveda Yoga lidhur me profesion, e cila garanton shumë vite të jetës dhe harmoni me mjedisin.

Natyrisht, për të arritur shëndetin absolute dhe prosperitet në jetën më të mirë praktikë yoga rregullisht.

Gjithashtu, para se të fillonte në praktikë - njerëzit do të jetë shumë më mirë në qoftë se ai fillon për të studiuar shkencën e Ayurveda. Kjo mund të shpjegohet me faktin se shkenca e ditur trupin tuaj dhe duke shkaktuar trupin në mënyrë - praktikat Yogic mësime do të jetë më thellë dhe do të ketë një kuptim shpirtëror.


Pa parim shpirtëror ndonjë filozofi i lashtë humb të gjithë kuptimin dhe bëhet një gjimnastikë të rregullt. Përveç kësaj, koncepti i yoga është i ndarë në klinik dhe shëndetin.

Në yoga klinike detyrat kryesore janë pastrimin e sistemeve të trupit dhe organet e brendshme. Kjo arrihet përmes asana dhe pranayama komplekse.

Një shëndetësor - ajo ushtron (asanas) që ju mund të ruajtur shëndetin e mirë fizik.

Megjithatë, përfitimet reale që mund të merret - është një shëndetësor absolut fizik, trupat e energjisë, duke gjetur lumturi të përhershme dhe ekuilibër në jetë. Kjo mund të arrihet vetëm përmes pranisë së një këshilltar shpirtëror.

Në një kuptim, joga - kjo është vetëm një mjet për të arritur kushtet e hirshëm të jetesës.

Ja se si të mësojnë se si të përdorin mjet - ju duhet të ndihmojë mësues feje, të cilët kanë provuar në praktikë aftësitë e tyre.

Për ju duhet të kuptoni se çfarë i vërtetë Ayurveda Yoga Praktika e rekomanduar për të gjetur një mësues me të cilin ju do të jetë i kënaqur për të bashkëpunuar.