Ushqim të shëndetshëm


Nutritionists tjera argumentojnë se Ushqim të shëndetshëm - Më shumë sallata dhe yndyrë minimum.

Në anën tjetër, mohojnë çdo gjë tjetër dhe të provojë veten.

Shkenca jonë moderne është bërë aq i "zgjuar", që lehtë mund të ngatërruar veten.

Për shembull, të njëjtat nutritionists nuk mund të pajtohen mes tyre, por thelbi është gjithmonë e njëjtë.

Kjo mund të shihet jo vetëm ushqim, por edhe në fusha të tjera të jetës sonë. Që ne jemi tani duke folur më shumë për ushqim të shëndetshëm - dhe pastaj ajo u ndal. Le të mendojnë. Ne në Tokë janë rreth 7 miliard individë. Dhe ata mund të kenë më shumë.

Disa njerëz jetojnë në latitudes veriore, tjetri një klimë të thatë, dhe e treta në tropikët.

Disa njerëz shpenzojnë shumë energji çdo ditë në punë, ndërsa të tjerët nuk punojnë.

Në disa metabolizmin dhe tretje më lart dhe metabolizmi tjetër i dobët. Secili prej nesh e kemi vetë organizmin tonë të veçantë. Çfarë të gjithë mund të lidhen këto fakte?

Sistemi ynë "i zgjuar" dëshmon për ne që ushqimi të shëndetshëm - një ushqim tri herë në ditë. Kjo është - të gjithë njerëzit grimcuar sistem me të njëjtën furçë. A nuk mendoni se kjo është të paktën budalla dhe e gabuar.

Si mund një person i cili punon në të ftohtë për përdorim ndërtimi ushqim sa më shumë që personi i cili është me pushime nga deti të ngrohtë? Për më tepër, çdo person Biorhythms tyre.


Ju ndoshta e dini njerëzit që nuk hanë mëngjes pothuajse. Ata nuk duan të. Por në drekë mund të hani shumë i ngushtë. Si mund një sistem që promovon ushqim të shëndetshëm - zgjidhet gjithçka që kjo është e saktë?

Edhe pse ajo është shumë e vështirë për të shpjeguar njerëzve të sistemit të vjetër që është e gabuar dhe të çon në një qorrsokak. Rezultati ju mund të vëreni veten duke kërkuar në njerëzit rreth. Shiko sa prej tyre krejtësisht i shëndetshëm? Pra, shumë në sistem të shëndetshëm të ushqimit.

Kjo është vetëm për të bërë më të lehtë për ne për të menaxhuar. Bimë është më e lehtë për të bërë një darkë për të gjithë se për çdo individ.

Tha dy-tre, atëherë kështu të jetë ajo, dhe pështyj në nevojat individuale të secilit individ dhe trupin e tij.

Qëndrim tipik i njerëzve si skllevër. Nga kjo mund të konstatojmë se para se të dëgjuar ndonjë nutritionists se transmetuar shijshme në zomboyaschyku apo gazetë - dëgjoni mjek diete më të rëndësishëm.

Është trupi juaj. Kjo është më mirë të dini: çfarë ushqimi i shëndetshëm i përshtatet atij më mirë.