Konceptim në Veda


A ka ndonjë njeri normal duhet të dini: si ishte konceptim në Veda , në qoftë se ju doni të fëmijëve të lindur të shëndetshëm, të lumtur, të bukura dhe të mrekullueshme.

Në anën tjetër, ne jemi tani duke parë situatën kudo - fëmijët janë duke lindur të sëmurë, i papjekur ose të rritet pa respekt për të tjerët.

Një arsye - ne harruar njohuritë e nevojshme për të duhur të përshkruar si "të bëjë" fëmijë. Familja Vedic dhe familja jonë gjithmonë e ndjekur rregullat dhe njohuri se si për të kryer konceptim nga Veda.

Tani ju të përpiqet të kuptoj se si për të krijuar një pasardhës të virtytshme duke përdorur Veda si burim i urtësisë. Për të filluar me, në familjen e plotë Vedic filloi procesi i lindjes nuk është, siç kemi marrë tani.

Nuk ishte një proces pak më të ndryshme të shfaqjes dhe zhvillimit të familjes.

Fillimisht, puna është kryer me mendimet e tij. Babai dhe nëna e ardhshme mendohet jashtë, të planifikuara dhe të imagjinuar atë që ata duan të vënë një fëmijë. Çfarë cilësitë e karakterit, aftësinë krijuese dhe prirje do të donte për të parë në fëmijën tuaj.

Kështu marrin trajnim fillestar me një problem serioz - lindjen e fëmijës. Ky proces filloi për gjashtë muaj deri në procesin fizik të lindjes së fëmijës. Faza e dytë në ngjizja deri në Veda - spastrim fizik dhe shpirtëror.

Nëse gjatë çiftëzimit, në emër të qëllimit të përbashkët, të paktën një prind do të jetë nën ndikimin e drogës apo nën ndikimin e intoxicating - një shans shumë të mirë për të patur një fëmijë të sëmurë fizikisht dhe shpirtërisht.


Për disa muaj përpara konceptimit fizik - prindërit u përpoqën për të pastruar trupin e tij. Ne ngrënë ushqim me mirësjellje, mendim pozitiv, pastruar trupin e tij.

Për shembull, në qoftë se në kohën e konceptimit, të paktën një nga prindërit menduan do të jetë një problem, frika, etj - Një fëmijë i lindur më i dobët dhe i papërsosur. Ose në qoftë se trupi juaj do të toksinave nga ushqim të kafshëve, duhanit, alkoolit dhe të tjera - pastaj këtë fëmijë në dhe jashtë.

Aritmetikë është shumë e thjeshtë. Çfarë njerëz ai përfaqëson, atëherë ai merr. Pak njerëz e dinë se shpirti i foshnjës së ardhshme, ajo zgjedh një prind.

Dhe në familjet e sotme para vizitës tuaj, ju gjithashtu do të zgjedhin prindërit e tyre para se të mishëruar në një nivel fizik.

Prandaj, më serioz ju Procesi i përgatitjes postavytesya të krijoj - shanset më shumë që keni për të vënë me të vërtetë të urtë, të shëndoshë, fëmijë të bukur.

Konceptim në Veda - një njohuri më të thellë - dhe jo vetëm një rozpysheshsya artikull. Megjithatë, së pari, hapa themelore - ende të vendosur.

Tjetra, ne do të kthehemi në këtë temë ...