Mjetet për kujdesin e trupit


Një tjetër artikull mbi mjetet për kujdesin e trupit , të cilat janë thelbësore për secilin prej nesh thjesht nuk do relevante.

Arsyeja për këtë - Interneti është artikuj të mjaftueshme mbi këtë temë dhe shumë, shumë ngjashmëri.

Tani unë dua të flas me ju pak për krem ​​druhom.Primenenie ndryshme, shkume, humidifiers, etj, për njeriun modern është bërë një sëmundje që është vazhdimisht duke përparuar. Assist këtë fushatat e marketingut. Tani pothuajse të gjitha reklamat merret me gënjeshtra dhe cheating njerëzit. Dekoroj dhe teproni kudo që të jetë e mundur.

Le të ndjekim se si për të zhvilluar industrinë kozmetike.

Është gjithashtu interesante të dini: ku ishte e gjitha që krem ​​vendosur, xhel, pluhurat, makina rroje dhe gjëra të tjera që ne shohim në raftet e mijëra.
Për shembull, të marrë një brisk. Ju mund të mbani mend se për herë të parë u shfaq rroje.

Makinë cilësor të përkryer të përballen me detyrën. Ajo mori një kohë pak - dhe dikush e kuptoi se kjo mund të bëjë një biznes të mirë. Pra, në makina me dy blades. Ajo ishte një revolucion në industrinë kozmetike, dhe, së shpejti, të gjithë filluan të flasin për një mënyrë jetese të shëndetshme.

Mos harroni se si ngjarjet zhvillohen më tej. Së shpejti atje ishin makina me tre blades, pastaj katër.


Tani ka 5 blades. Ju nuk e keni vënë re prirje? Dhe reklamat gjithmonë ka thënë se fondet për kujdesin e trupit - është aq e nevojshme dhe e mrekullueshme.

Ajo është me të vërtetë e nevojshme, por shumë produkte moderne thjesht nuk kanë nevojë. Ata vetëm i bërë biznes. Jo vetëm që është sot në çdo kavanoz janë shtuar më shumë kimi, dhe ne, nga ana tjetër, të marrë nga këto kuti është më pak e mirë. Kjo ndikon në masë të madhe në formimin e duhur të një jetese të shëndetshme.

Ose le të shohim në mjetet për kujdesin e trupit nga ana tjetër. Merrni krem. Më parë njerëzit e përdorur vajra natyrore për kujdesin e trupit. Ata kanë qenë gjithmonë lëkurë të shkëlqyer dhe të shëndetshme.

Tani shikoni tani. Krem për duart, këmbët, sytë e rrethit, bark, dhe shumë të tjerë. E njëjta situatë si në makina rroje. Mos u habitni nëse me kalimin e kohës do të ketë një krem ​​për çdo gisht dhe këmbët.

Ju mendoni se, për më tepër, se ajo nuk është e dobishme për xhepin tuaj, kështu që për kujdesin e trupit vetëm helmojnë trupin tonë. Në çdo rast, alternativë për të gjitha këto fads moderne janë. A e keni tashmë të vendosë keni nevojë për të apo jo.