Ligji Rita i detyrueshëm për të studiuar


Të gjithë të tjerët në biologji kujton se duke kaluar lloje të ndryshme të bimëve ose kafshëve - ju mund të merrni të tjera dhe gjithashtu bazuar në këtë Ligji Rita .

Për shembull, për shekuj me radhë nxjerrin varieteteve bimore që janë më rezistente ndaj të ftohtit ose të ketë një të jepnin të lartë.

Shfleto mijëra edukate qentë e racave të pastërta, kuajt dhe kafshë të tjera. Ne kemi kafshët dhe bimët jetë të ngjashme biologjike.

Prandaj kultura Vedic është ndërtuar në faktin se njerëzit e bëri më të përsosur me anë të kalimit të duhur. Ashtu si ne mund të nxjerrin një kalë i edukuar që është e qëndrueshme, të shpejtë, të shëndetshëm dhe të fortë - ju mund të bëni me një njeri.

Dhe etërit tanë e dinin ligjin Rita, i cili përshkruhet si nga çiftëzimit të duhur mund të zhvillojnë inteligjencën e njeriut, shëndetin, cilësitë shpirtërore, mirësinë, etj

Paraardhësit tanë, në këtë drejtim, e cila përdoret ligjin Rita tha: "njerëz të ndritshme mund të kenë marrëdhënie seksuale vetëm me dritë." Çdo devijim nga ajo që ata thonë arian Vedas çon në faktin që pasardhësit tuaj të ardhshëm do të degjenerojë.

Kjo do të thotë se fëmijët tuaj, nipërit do të jetë më i dobët, injorant, budalla. Edhe shumë natyra, njerëzit tanë të shëndetshëm të bardha sugjerojnë se është e ndaluar që të angazhohen në marrëdhënie seksuale me kombësi të tjera.


Për shembull, djersa e zezë lëshojnë 11 herë më shumë se njerëzit e bardhë. Me djersën e zezakëve janë të këqija për njerëzit e bardhë dhe merkaptanetinol Ethanethiol. Këto substanca të çojë në kancer në njerëz.

Nëse një person e bardhë do të ndërtojë një familje të zezë ose mestizo - kanceri dhe onkologjisë garantuar. Shkencëtarët kanë treguar se edhe në qoftë se një person e bardhë është një kohë e gjatë në një dhomë të mbyllur me zezaket dhe mestizos - dhimbje koke, vjellje, depresion.

Të Ligji Rita dhe Vedas tregojnë se njeriu i bardhë ka gjakun më të mirë. Gjaku i pastër i njeriut të bardhë gjithmonë ka grupin e parë dhe 16 të energjisë - kanale.

Kjo është arsyeja pse njerëzit e bardhë me grupin e parë veten të shëndetshëm dhe të fortë.

Gjithashtu fshehur nga ne që gjaku i njeriut mund të ndryshojnë për jetën. Njerëz të bardhë mund të kenë më të ulët (2,3, 4) grup. Kjo është për shkak se është lloj i kryqeve me të huajt apo personi është duke jetuar në injorancë.

Për shembull, ka pasur raste të veçanta, në të cilën njeriu ishte grupi i parë, dhe kur ai shkoi për të punuar në policinë e trafikut - ishte i dyti. Është në gjakun e njeriut të bardhë shtruar një pishinë të fuqishme gjen, i cili është përgjegjës për zhvillimin e tuaj shëndetësor, forcë, inteligjencë, inteligjencën.

Çdo, lidhjeve të egër e rastit me turqit, arabët, gjeorgjianët, dhe mestizos tjera dark-skinned - që çon në degjenerim TUAJ.

Për shembull, një person me një grup të dytë të gjakut të 12 të energjisë - kanale. Të Vedas përshkruajnë se të gjithë Ciganët, hebrenjtë, zezakët, mestizos - Grupi i parë i gjakut atje. Dhe kjo nuk është e gjitha hollësitë e votimit të ligjit Rita.

Gjithashtu, shkencëtarët moderne kanë vërtetuar se ligji Rita dhe Telegony njerëz të lidhur. Çfarë njerëz Telegony dhe rrezik për të lexuar më shumë ...