Drejtësi Rita Telegony njerëz vazhdueshme


Tani, le të së bashku të shtrirë në raftet që një bishë të tillë - Njerëz Telegony .

Në Bashkimin Sovjetik, Sc.D. P. Haryaev kryer kërkime mbi molekulat e ADN-së.

Pastaj, në 1985, ai ishte në Institutin e Fizikës - probleme teknike që punojnë me njësinë lazer.

Metoda ishte që përmes u miratua tub me molekulat e ADN-rreze lazer dhe fotonet rreze regjistruar për të gjitha informatat në lidhje me molekulat.

Një ditë, rastësisht, mjeku vendos Goryaeva kërkimore tub i uritur, e cila ishte asgjë. Duke filluar analizën, ai e kuptoi se ai bëri një gabim dhe të kërkuar për të zëvendësuar një tub bosh provë në një tjetër.

Kur Goryaeva shikuar në monitor - it në masë të madhe.

Sinjalet nga tubat bosh vazhdoi të jetë i ngjashëm me sinjalet ishin para. Edhe pse në kushte laboratorike ishte përgjithësisht shumë bosh, por pajisja vazhdimisht duke treguar detajet e ADN trashëgimore.

Përfundimisht, pas disa vitesh, është konstatuar se pas heqjes së ADN - në pajisjen vitro dhe ka ende gjurmë të këtyre molekulave. Ajo pastaj është folur gjerësisht për konceptin - njerëz Telegony.

Edhe pse, përsëri, shkencëtarët tanë modernë dëshmojnë ngjarjet dhe rregullat e përmendura nga mijëra Veda vjet më parë.


Nëse fjalët e thjeshta - njerëz Telegony - ky duhet të jetë njeriu i parë në kodin gjenetik të vajzës për jetën. Kjo do të thotë se vajza në të ardhmen, do të ketë fëmijë nga burri i parë.

Edhe në qoftë se ajo do të martohem me njeriun e katërt apo e dhjetë - të gjithë fëmijët do të jetë i pari. Dhe pastaj, me mend prindërit moderne: "Dhe kush është si fëmijën tonë?"

E njëjta gjë është në meshkuj. Gruaja e parë hedhjen e informacionit tuaj në gjenomin e burrave. Kultura jonë Vedic zhvilluar shumë kohë më parë që paraardhësit tanë e dinin se çfarë njerëzit Telegony dhe u përpoqën të mbronin veten pas ligjit RITA.

Rreptësisht ndalohet rreptësisht që të martohet me vajzën që të angazhohen në marrëdhënie seksuale me të tjerët. Nëse kjo ka ndodhur - vajzë menduar e saj jofunksionale dhe askush nuk donte të shoqërohem.

Më shumë vajzë apo djalë pasur marrëdhënie seksuale me njerëz - e më keq farën tuaj. Vajzë çdo djalë lë kodin e tij gjenetik dhe kodin gjenetik të një vajze të vërtetë të përziera dhe të tretur në tjetrin.

Njerëz Telegony më pak të dukshme në meshkuj. Kjo është shumë e keqe se në qoftë se gjatë të parë vajzë seksual marrëdhënies apo djalë nën ndikimin e alkoolit apo drogave të tjera - informacion gjenetik shumë të shtrembëruar.

Dhe pastaj rezulton se jo vetëm fëmijët në familje nuk është mjaft njerëzit e tij, dhe madje edhe me një trashëgim të keqe dhe informacion gjenetik të shtrembëruar.

Njerëzit me të kuptuarit, që flasin ariane Veda dhe rregullat rregullimin e universit - u përpoq për të eliminuar nga shoqëria juaj Telegony nëpërmjet prindër duhur.

Gjëja më e keqe që njerëzit Telegony vazhdon të përparojë dhe ka pasoja të veçanta negative.

Paramendoni sot në 3000 lindje - vetëm një të shëndetshme. Për shembull, në 1992, Rusia - morons nataliteti ishte 17%. Më lejoni t'ju kujtoj se në 18% të të gjithë popullit të degjenerimit është e pakthyeshme.

Sot në Rusi më pak se 10% e shkollave mund të konsiderohet i shëndetshëm. Dhe kjo nuk është e gjitha faktet. Mos harroni se pastërtinë dhe pafajësinë - se kjo dhuratë e madhe që ne mund të mbajë gjysmën tonë të dytë dhe popullin Telegony është mëkat i madh.