Lumturia Grave


Ne kemi vetëm deklarojnë faktin se ky Lumturia Grave Sot ndodh më rrallë.

Kjo ndodh më i seksit të drejtë, fundi nuk mund ta përshkruaj atë që të gjithë është.

Kjo është për shkak të faktit se ata nuk e mbush kokën tuaj ajo që ju duhet.

Si rezultat, është shumë e dhimbshme për të parë sa bukur, grua e shëndetshme apo vajzë mezi mban mbrapa lot imazhin e akumuluar në shpirtin e saj.

Këto krijimi i këndshëm mund të largojë të gjithë brenda, ndërsa madje duket të buzëqeshni dhe të gëzuar - por kjo nuk është lumturi e një gruaje real. Pra, çfarë duhet të bëjmë? Ku mund të gjej një mënyrë, dhe se si për të kuptuar të vërtetën?

Përgjigjet në pyetjet që mundemi kulturë vetëm Vedic. Kultura Modern shtrembëruar kuptimin e duhur të dashurisë. Kuptimi i dashurisë dhe qëndrim të drejtë ndaj vetes mund të rivendosur lumturinë e vërtetë e një gruaje.

Shkarko fund është se sot çdo vajzë apo grua duke u përpjekur të duken tërheqëse dhe kjo është normale dhe korrekte. Kur përfaqësuesi i këndshëm e vë në një fustan dhe bizhuteri - ajo dëshiron më shumë si burrat - është gjithashtu i rekomandueshëm.

Kurth është që lady modern nuk është për ata njerëz të vishen dhe veshje. Kjo do të na ndihmojë për të kuptuar, i përmendur më parë, kultura Vedic dhe njohuri, ku njerëzit të dinë për lumturi.


Pastaj Pothuajse të gjitha vajzat kishin gëzimin e jetës, si do të mund të përdorin siç duhet bukurinë e tyre. Më parë, ata mësuan artin si fustan të bukur dhe të paraqitet vetëm para familjes së tij.

Rrugët dhe vendeve publike - në pjesën më të madhe të veshur çdo ditë, por shumë i pastër dhe i zoti. Kjo është për shkak të faktit se kur një burrë shikon një grua dhe admiron atë - ai merr vajzën e energjisë së lumturisë.

Sot, ne vazhdimisht të vëzhguar qindra djemve dhe burrave në vydyvlyayutsya pastra dhe bukur "i huaj". Pra, duke ecur nëpër rrugë një grua mund vetëm dorë nga të gjitha energjitë e tij që sjell gëzim e saj .

Sot, natyrisht, pasi vjen në shtëpi, ajo dresses up dhe ballafaqohet familja e tij më të zakonshme. Ajo që ishte dje. Unë mendoj se një burri dhe fëmijët? Ata vetëm përdoren për të parë çdo grua ditë e zakonshme dhe lumturi në jetën familjare shkon jashtë çdo ditë.

Ajo kthehet rreth vicioz. Një njeri pushon të duan këtë grua të zakonshëm, dhe gruaja po humbet e saj të energjisë bukuri natyrore. Në mënyrë që të dal nga rrethi dhe për të gjetur lumturinë e një gruaje real - Përdorni urtësinë e paraardhësve tanë.

Për familjen e tij të dashur - të vishen mirë. Kur të dalë nga shtëpia - vishen në një veshje modeste, por të mirë-zgjedhur për të stilit.

Sigurisht, ju nuk duhet të jetë një llom, por shumë edhe nuk është e nevojshme. Aplikoni në praktikë, dhe rivendosjen e lumturi gruas suaj.