Contraindications Echinacea


Në dy temave tona të mëparshme kur kemi ngritur çështjen e që ka fabrikën e Echinacea Kundërindikimet - Ju me siguri kuptoni se ju duhet të jenë të frikësuar nga çdo gjë që është bërë në alkool.

Për të vënë një fund të fundit për këtë çështje thonë - frikë diçka që përmban alkool dhe, në këtë mënyrë, i quajtur agjent trajtimin.

Tani unë nuk do të thërrasë atë për të pikturuar dhe pse kështu.

Nëse doni të dini argumentet - ju lutem lexoni këtë artikull këtu, dhe të lexoni këtu. Dhe tani ne flasim për këtu janë intricacies dhe veçoritë.

Contraindications Echinacea

Siç kam theksuar më herët në nenet e fundit janë vetëm teas dobishme dhe teas.


Por ka disa hollësitë. Nëse i njëjti çaj nga kjo fabrikë është e dobishme - kjo nuk do të thotë që ju duhet të pini për të gjithë dimrit për të mbajtur sistemin imunitar në nivel të lartë.

Është e rekomanduar për të ndjekur një sistem të qartë që do t'ju ndihmojë të shmangur problemet e mundshme. Pra, nëse ju jeni duke u përgatitur për TEAS me gojë dhe brewed një çaj - nuk ka nevojë për të bërë atë më shumë se 21 ditë në një rresht.

Kurse të tilla parandaluese janë të dizajnuara për 21 ditë, maksimumi i 25. Pastaj, 2 javë rekomandohet të mos përfshijë Echinacea (në çdo formë) si një mjet për rekreacion ose si një mjet për parandalimin. Pas 14 ditëve, ju mund të përsërisin një kurs tre-javor.

Nëse, për shembull, kur përdoren, ka disa ndjenja të brendshme që duket se ka ardhur ngopje dhe këto TEAS janë tashmë mezi - që menjëherë të ndaluar përdorimin e tyre. Dhe kjo nuk ka rëndësi se në çfarë fazë ndjenja ishte.

Me këtë shpresë, vështirësi do të lindin. Gjithashtu, pasi që të gjitha bimët kanë shërimin e një përbërje unike e komponimeve kimike - ata duhet me kujdes të përputhen njëra-tjetrën.

Prandaj, kur ju gatuaj apo të ndërmarrin ndonjë - ndonjë supë me një bimë pak - duhet të mësojnë pajtueshmërinë e tyre.

Për shkak të faktit se kombinime të ndryshme të panumërt - tani kjo nuk do të ndalet.

Nuk është një caveat.

Echinacea ka contraindications dhe në qoftë se ju përdorni barna të shtypur sistemin tuaj imunitar. Ose, në të kundërtën, ajo rrit. Dhe në fakt, në rastin mund të ketë efekte negative.

Kur përdoret, të tilla si droga e shtypin sistemin imunitar - drogë shumë dhe kimikateve të bimëve (nga rritja natyrore imunitet) mund të hyjnë në konflikt.

Nëse keni pasur një operacioni, pas së cilës qepje mbetura ose aktualisht janë frakturat, blanë të rënda, plagë të hapura - rekomanduara edhe për të refuzuar kërkesën. Ose, në qoftë se ju në të ardhmen e afërt vetëm takon kirurgji - përdorimi gjithashtu nuk është i rekomanduar.

Megjithatë, ajo duhet të vendoset me shumë kujdes për të drogës ekstrakt bazë të kësaj bime gjatë shtatzënisë. Po, echinacea është i kundërindikuar jo vetëm për të gjithë periudhën e shtatzënisë, por edhe në laktacionit.

Sidomos në muajt e parë. Dhe kam harruar të përmend se fëmijët nën 5 vjet, ajo nuk duhet të shkarkohet si një ndihmëse primar ose të thotë trajton.

Tani që website i rregullt lexues e di se echinacea mund të ketë contraindications - ne shpresojmë se kjo do t'ju ndihmojë të shmangur situata të turpshme dhe problemet e mundshme në të ardhmen.