Përdorimi Echinacea


Miqtë, tani ne e konsiderojmë se në ditët e sotme përdorimi i echinacea gjetur jo vetëm në mjekësi por edhe në gatim.

Rastësisht, unë them se një përqindje mjaft e vogël e njerëzve e dinë se ajo mund të shtohet në mënyrë të sigurtë për shëndetin tuaj në një shumëllojshmëri të pjatave.

Pra, rënie mundësi natyrisht unik për të përmirësuar dhe për të ruajtur shëndetin tuaj në formë të mirë pa një qindarkë të parave.

Well, natyrisht, nuk e harrojmë për efektin terapeutik të këtij centrali.

- Për të cilat përdorimi i echinacea gjenden në ushqim dhe ilaçe?

Para se të shikojmë në këtë çështje - unë vetëm u tërhoq një mendim në lidhje me trajtimin dhe mjekësi.


Fakti që unë nuk u ndal në nenet pohojnë faktin se përdorimi i liquors alkoolike si agjentë terapeutik - një tallje të trupit të tij.

Nëse ju jeni personi që dëshiron një shëndet dhe të përpiqet për të kryer më shumë - mënyrë jetese më pak të shëndetshme - atëherë mendoj se për pjesën më të madhe të përdorimit të liquors alkoolike për trajtimin e tyre.

Për shumë ekspertë të zgjuar - mjekë, njëzëri arriti në përfundimin se një trajtim i tillë nuk është aspak e dobishme. Megjithatë, nëse ajo rezulton se mjetet e tjera në dispozicion për ju - vetëm atëherë mund të përdorë metoda të tilla.

Çfarë është përdorimi i echinacea gjetur në gatim?

Tani, shumë njerëz të cilët janë të të mësuarit ushqimin e duhur - të shtoni vetë fabrikë në salads dhe enët tjera. Por ajo që është e mirë, ju kërkoni? Thelbi i gjithë kësaj është se të dy gjethet dhe në të rrjedhin dhe inflorescences, të mbajtur si vajra esenciale dhe komponentëve të tjerë të rëndësishëm për ne.

Për shembull, nuk janë komponente të tilla të rëndësishme si rrëshirë organike, enzima, fibra, inulin, dhe substancat që përmirësojnë metabolizmin. Por kjo, ne po flasim më shumë në artikullin "Echinacea për fëmijët", e cila ju rekomandojmë që të lexojnë.

Dhe po, ju mund të përveç salads, shtoni pak e kësaj bime në shuarjen perime apo ushqime të tjera.

Ju edhe mund të freskëta, gjethe e gjelbër në një sasi shumë të vogël shtuar në fund të supave. Megjithatë, kjo mund të bëhet vetëm gjatë verës.

Në raste të tjera, ju mund të përdorni të thata. Për shembull, më e mira do të ishte që në qoftë se ju bëni të thatë, e cila është shumë e lehtë të bëni nëse ju keni mundësi. Sigurisht, nëse një mundësi e tillë nuk është atje - Vullneti i mirë dhe për të blerë në farmaci.

Dhe në përgjithësi, kanë gjithmonë në dorë të tharë bimëve mjekësore - është gjithmonë një gjë e mirë sepse ndjenja e një sigurie. Dhe përveç kësaj ushqimi mund të jetë shumë i lehtë për t'u përdorur këtë fabrikë si fonde kombëtare.

Për shembull, ju them një përdorim të veçantë, e cila mund të jetë praktikë shumë. Është e nevojshme për të marrë një të freskëta, rrjedhin, lule, gjethe, bluaj ato dhe shtrydh lëng të ndara. Pastaj, lyej ajo i pastër lëng lëkurë të përgatitur.

Nëse ju bëni atë mbi një bazë të rregullt - kjo do të thotë që ju mund të hiqni rrudhat, përmirësojnë cilësi lëkurën dhe madje të hequr njollat ​​në lëkurë. Si rezultat i lart unë dua të theksohet se përdorimi i echinacea gjetur në një gamë të gjerë të trajtimit. Dhe këtë ne do të flasin.

PS: Që ju të qenë vend autor Maxim Zorko. Mbani gjurmët e artikujve të reja ...