Sekretet dietë të papërpunuara ushqimore Energjisë


Para se të flasim për sekretet dietë të papërpunuara ushqimore Unë them se në të kaluarën, ndoshta 10 vjet këtu në Rusi është shumë shpejt interes në këtë stil të ri të hahet në rritje, dhe të shëndetshme të hahet në përgjithësi.

Njerëzit subconsciously të fillojnë të mendojnë se ky stil i ushqimit mund të sjellë atyre përfitime.

Megjithatë, disa mjedis të ngutshme sociale si prindërit, miqtë, të afërmit dhe njerëzit e tjerë, si të dashurve tanë ende nuk janë të vetëdijshëm për sekretet e ushqimeve të papërpunuara.

Përkundrazi, shumica e tyre flasin për rreziqet e ushqimit të papërpunuar. Megjithatë, ndjenjat nënndërgjegjeshëm e njeriut nuk mund të fitojë.

Pyetja logjike: "Kur një person që ka këto ndjenja nënndërgjegjeshëm?" Tani për tani, ne do të flasim për pse njerëzit kanë filluar të i kushtoj vëmendje për këtë.

Kjo është për shkak të faktit se çdo ushqim që përmban energji vitale, e cila quhet pranichnomu energji. Në çdo dhe çdo bimë është esenca e kësaj energjie. Njeriu gjithashtu është prana, e cila lejon një person për të lëvizur dhe për të ruajtur proceset e brendshme.

Për shembull, pse disa njerëz janë energjik, dhe tjetri i shtypur? Ndërsa dietë dhe mënyrën e jetesës të njerëzve rreth e njëjtë. Kjo është për shkak të numrit të prana që të gjithë mund të mësojnë në mënyrë individuale.

Kushti i trupit është shumë e varur nga numri i energjisë pranichnomu që qarkullon në trupin tonë. Dhe sekretet dietë të papërpunuara ushqimore qëndrojnë në faktin që ne bëjmë kur ne hamë ushqim të jetojnë, dhe ushqimi i gatuar në receta të veçanta të njohura gjallë të para-foodists - pompa paralel Prana trupin tonë.


Në përgjithësi, prana është zhytur nga askush nga mjedisi natyrisht përmes frymëmarrjes dhe mënyra të tjera. Por kjo stravomana Prana humbur kot. Nëse një person ha përpunuara ngrohtë ushqimit - shumë prana shkon për të tretet këtë peshë të rëndë dhe të panevojshme.

Ajo rezulton se njerëzit hanin - dhe më pak energji. Vetëm atëherë ajo fillon të shërohet. Një papërpunuara sekretet dietë ushqim që kemi pasur atë që kemi marrë energji nga jashtë pranichnomu natyrisht, kështu që ne kemi ende për të marrë një numër të madh të atyre ushqimeve që hamë.

Dhe kjo është e rëndësishme - ne pothuajse nuk ka shpenzuar rezervat për të tretet prana cofëtinë.

Për shembull, kur hamë një mollë - ajo pranichnomu energji përmes gjëndrave të pështymës absorbohet nga trupi.

Ata që kanë diçka - ata e dinë në lidhje me ushqimet e papërpunuara para dhe pas mund të provojnë se edhe kur ju të hani të njëjtin mollë, vetëm i vërtetë - pothuajse menjëherë ndjeu freski dhe energji dritë. Kjo mund të shpjegohet kështu që prana është zhytur shumë më shpejt se sa aktual dhe të hamë ushqim.

Dhe, për më tepër, të zbulojë për ju sekretet e ushqimeve të papërpunuara, në lidhje me përdorimin e ushqimit të jetojnë. Nëse, për shembull, hani pjepër të shpejtë dhe në një nxitim - do të ketë pak kuptim. Prana nuk kanë kohë të absorbohet në mënyrë efikase, dhe pjesë të mëdha të ushqimit në stomak për të tretet e vështirë.

Pra, kur që - që hanë - hanë si tërësisht derisa diçka që ju nuk e përtyp bëhet qull me miell misri monoton. Vetëm atëherë, kur goja është lënë pjesë të ushqimit - mund të gëlltisë. Dhe unë shpresoj sekretet dietë ushqimore të papërpunuara do t'ju ndihmojë të ndiheni të shëndetshëm.