Lindjes shtëpi në ujë


Unë do të them të vërtetën se shumë koncepte të tilla si lindjes shtëpi në ujë shkaktojë kritika shumë të rënda dhe mosbesim.

Paramendoni se sa ne ishim të lidhur në mjekësinë moderne, kur ky proces i natyrshëm na jep ankth të brendshëm dhe panik.

Është interesante se shumë prindër dhe mjekësia moderne janë shumë të shqetësuar për gjendjen e nënave gjatë dhe pas lindjes së fëmijës, dhe shumë pak të marrë parasysh faktin se vendndodhja dhe kushtet e fëmijës në botë varet shumë.

Prandaj, e pajisur me amësisë moderne ka rregulla për sens të përbashkët. Kjo është për shkak të faktit se fëmija gjatë maturimit nëntë-mujor në stomak ndërsa nëna e tij është e rrethuar nga një lëng mëmë.

Dhe kur vjen puna për të dritë - për atë një wildly respektojë një situatë ku ai është i rrethuar nga të huaj dhe, më e rëndësishmja, nuk ka prind i membranës lëngshme. Në vend atje Hapësira ajrore dhe të ftohtë.

Dhe në qoftë se ju nuk filloni për të marrë frymë - vetëm të vdesin. Imagjinoni shoku po përjeton një fëmijë kur është fjala për këtë botë. A mendoni se ai të japë përshtypjen psikologjike nënndërgjegjeshëm nga e para sekonda në qoftë se në këtë botë ai ka për të luftuar për mbijetesën e tyre.

Se ky është zhvillimi i parë i fëmijës në familje. Dhe në qoftë se ajo vjen nga nëna dhe shkon në ujë të botës - kalimi në të është i butë dhe nuk e kryejnë vështirë shkatërrim psikologjik.


Kjo është arsyeja që kam shkruar se pse ju keni nevojë për të kryer një lindje në shtëpi në ujë.

Tani prapa pak në histori. Jo shumë kohë më parë, në ditët kur nuk kishte lehonisë, nëna i përgatitur siç duhet për lindje fëmije të ardhmen dhe çdo vajzë nëse mësuar njohuri, lindi pothuajse pa dhimbje dhe pa përpjekje.

Si dëshmi të kësaj, ju mund të "podlubatysya" informacion që tani është në fshatin CIS ku lindja në shtëpi është kryer gjithmonë jashtë në ujë dhe nuk e përdorin teknikat moderne dhe mjekësi.

Dhe në qoftë se ju gërmoj në historinë e një tjetër - pothuajse të gjitha gratë e lindi në Rusi me një buzëqeshje në fytyrën e tij dhe pa dhimbje.

Kështu, procesi mori shumë më pak kohë. Ky shtet i shtetit të hareshëm e nënës përshkruar sllavo - ariane Veda.

Paramendoni se çfarë do të jetë zhvillimi i familjes dhe se si do të duket, nëse lindja e fëmijës i përfshirë vetëm dy njerëz: një nënë dhe baba. Ishte në këtë kohë kur ajo i beson plotësisht veten një njeri, dhe një burrë e mbështet seriozisht gruan e tij - krijon intimitet pushtet i fortë në mes të njerëzve.

Pas një ngjarje të tillë - njerëz edhe mendimet do të "shkojë në të majtë", ose të pushojë të dashurisë. Pikërisht në këto momente në mes njerëz dashuria arrin lartësitë e madhe, si kur një person i ri në botë - kjo është gjithmonë shikuar demigods dhe përndryshe të ndihmuar prindërit.

Personalisht, mendimi im - lindja shtëpi në ujë - një proces i natyrshëm për çdo familje në të cilën të gjithë aspirojnë rekomanduar. Dhe çfarë mendoni?