Provuar ushqim gatuar depletes trupin


Të gjithë trupi ynë fizik ka një diferencë të caktuar dhe vitalitet, dhe Ushqim i gatuar mund të ndikojnë në shumën e rezervës.

Ju gjithashtu e di se secili prej trupit tonë mund të trajtojë ngarkesa të ndryshme, në varësi të stilit të jetës sonë.

Hulumtuesit kryer studimi, organet e brendshme e atyre që praktikojnë ushqim të papërpunuara - janë të gjitha një e katërta e kapacitet të plotë.

Kjo do të thotë se proceset në trup Syroyid shkojnë më mirë dhe të qetë - nuk ka hedhje papritur dhe bie. Tani përsëri në ata që përdorin ushqime të përpunuara termikisht.

Industria ushqimore moderne është rregulluar në mënyrë që shkakton një person një ndjenjë e urisë artificiale të përhershëm.

Ndonjëherë një burrë i kënaqur dhe nuk i uritur. Por si ju mund të japin deri tortë e shijshme apo edhe një shërbyer të ëmbëlsirë?

Sidomos ata që kanë përvojë personale ndjerë ushqim të papërpunuara para dhe pasi ata e dinë se nuk janë ushqime që nuk kanë kohë për të parë përsëri si nayisysya shumë, dhe të jenë të hotitysya ende.

Pasi në trup në sasi të mëdha, ngrohjes përpunuara shkaqet e tepruar të ushqimit rrit funksionin e organeve të brendshme të tretjes. Ndonjëherë, ushqim i gatuar shkakton trupit për të drejtuar pushtetin për të kompletuar sistemin e tretjes.

Prandaj atëherë kanë probleme me gastro - traktin e zorrëve. Dhe jo vetëm atë.


Më interesant, i gatuar ushqim në të ardhmen - mund të rregullojë si toksinave, yndyrë dhe toksina, ku, me kalimin e kohës, sistemi i tretjes fillon të dështojë.

Kjo zakonisht ndodh tek njerëzit pas 30 vitesh. Ju mund të shikojnë atë në njerëz pas 30, e cila yndyrë trupi është normë. Në këtë kohë, fuqia e trupit pothuajse plotësisht mund të shfaqin të gjitha produktet e kalbjes dhe toksina.

Megjithatë, kjo është duke u bërë më pak të zakonshme. Dhe madje edhe ata të cilët gjoja praktikuar dietë dhe mendon se mënyra për të marrë plotësisht kujdesin e shëndetit të tyre - nuk është një përjashtim. Për funksionimin normal të sistemit tuaj të brendshëm është e nevojshme.

Unë nuk jam duke thënë se të gjithë njerëzit duhet vetëm të heqë dorë nga çdo gjë dhe të ketë vetëm të papërpunuara, si dhe dëme nga ushqime shumë.

Një dietë është shpesh praktikohet si një konfiskim të përkohshëm. Disa dieta shpesh ndryshojnë të tjerët. Kështu, edhe një nxënës mund të konkludojmë - se nëse ndonjëherë të hani gatuar ose i skuqur ushqim - jetëgjatësia është ulur me të paktën disa vjet. Dhe ndonjëherë ndodh që ushqimi i gatuar është vdekja.

Kjo mund të ndodhë për të gjithë që e do për të përkëdhel gjuhën tuaj dhe stomakun. Herët ose vonë - Sistemi juaj ndihmon tretjen e ushqimit mund të thjesht të dështojnë. Pasojat, natyrisht, do të jenë të trishtuar.

Dhe ata njerëz që kanë bërë kalimin në ushqime të paktën një vit e gjysmë më parë - mund të konfirmoj se ata nuk janë duke përjetuar probleme me sistemin e tretjes, si dhe ushqim të gatuar nuk ndikon në proceset metabolike të trupit. Ju uroj shëndet të mirë!