Provuar praktikuar proteina vegjetarian janë të bollshme


Ne duhet të them se ushtrimit Proteina vegjetarian merrni në çdo sasi nuk është punë e madhe.

të nevojshme për të ndihmuar të përcaktojë të ardhmen e VEGJETARIANËT dhe atyre që sapo ka filluar - të jetë në gjendje për të mbrojtur veten nga ngrënësit e mishit.

Guys, këtu është një fakt konkret.

Në vitin 1995, SHBA ishte pronar i ushqimit, që nutritionists përshkruani çfarë dietë vegjetarian përbëhet nga disponueshmëria e plotë të proteinave të mjaftueshme.

Institucioni mjekësor i ushqimit në Britani të Madhe më herët tha se gjatë studimit ata nuk ishin në gjendje për të identifikuar njerëzit që praktikojnë vegetarianism, një proteinë ushqim është e mjaftueshme, dhe më shumë.

Unë do të ju tregojnë më shumë për kalcium, i cili gjoja vetëm mish është "kaltsistyy" me të gjitha llojet e kalciumit. Kjo është absurditet absolut, zotërinj. Pra, mendoj se ata që nuk e kuptojnë asgjë në dietë. Shih, për shembull, sa shumë herë më shumë kalcium në infor- susam, arra dhe produkte të tjera.

Edhe produktet e qumështit i ruajtur shumë kalcium më shumë se mishit, sepse mishi është trajtuar temperaturën. Edhe pse kjo nuk ishte pikërisht në temën "proteinave vegjetarian", por informacioni të tillë do të jetë shumë i dobishëm për zhvillimin e mendimeve tuaja në drejtimin e duhur.

Përsëri, si ngrënësit e mishit pohojnë se proteina dhe amino acidet në mish vetë i domosdoshëm në të gjithë thelbësor.


Disa janë edhe të gatshëm për të luftuar deri në vdekje për të.

Ata nuk e kuptojnë se amino acidet që hyjnë në ushqim praktikuar përzierje vegetarianism dhe për të krijuar ushqim të mirë të trupit.

Dhe, sipas shkencëtarëve, ne madje është e sigurt për të ngrënë një shumëllojshmëri të tillë të madhe të aminoacideve, si kjo e fundit mund të mbledhë trupin për përdorim në të ardhmen.

Kjo do të thotë vetëm një gjë - avantazhet e vegetarianism se personi është në gjendje për të grumbulluar aminoacidet edhe komplekse për përdorim të mëtejshëm. Përsëri për ngrënësit e mishit kokëfortë - një mjet i drejtpërdrejtë praktikuar proteinave vegjetarian është e bollshme.

Për më tepër, në qoftë se ju shikoni sot në industrinë e mishit, sot filluan të përdorin shumë kimikate, preservatives, ngjyra dhe materiale të tjera të bukura për të siguruar që mishi juaj i preferuar mbajtur për aq kohë sa të jetë e mundur.

Përfundimi i kësaj historie është e tillë që ata që e praktikojnë proteina vegetarianism janë më të natyrshme dhe, prej tyre, sistemi i tyre imunitar është zakonisht më e lartë se ajo e të dashuruar të mishit.