Pse nuk kemi nevojë të njohin ligjet e botës shpirtërore


Ligjet e botës shpirtërore i saktë dhe i drejtë se ligjet dhe rregullat e përcaktuara në çdo shtet.

Dhe me sa duket shpirtëror botëror - është se - që është i panjohur, i pakuptueshëm, i pakuptueshëm, por që bota ka një ndikim të drejtpërdrejtë në cilësinë tonë të jetës.

Ne fillojmë për të filluar me idenë që të gjitha ligjet janë të lidhura me botën shpirtërore të lumturisë së pafundme.

Me fjalë të tjera, lumturia - është monedha e të gjitha qenieve shpirtërore, duke përfshirë çdo shpirti që jeton në ne. Sepse çdo njeri me vetëdije kërkon lumturinë, dhe të gatshëm për të shpenzuar për të arritur atë vite dhe madje edhe dekada.

Por pse është kjo kështu ndodh që një person mund të kandidojë për vite dhe hedhin në kërkim të lumturisë - dhe ende të mbetet kështu deri në vdekjen e tij të zhgënjyer.

Kjo është thjesht për shkak se ajo është një rregull shumë e rëndësishme që gjithmonë të ndiqen - një altruizmi.

Nëse ju nuk aplikoni unselfishness në jetën tuaj - atëherë ju do të jetë shumë e vështirë për të hequr qafe të vuajtjes. Secili prej shpirtit tonë dhe çdo krijesë të botës shpirtërore tenton të vetëmohimit. Për shembull, me historinë tonë, njeri i shenjtë bujaria kishte Serafimi i Sarovit.

Dhe nuk ka fakte të veçanta historike që konfirmojnë këtë. Kur personi mesatar madje vetëm filluar në sytë e Serafimi i Sarovit - një njeri i marrë në këtë moment sa më shumë lumturi sa nuk të pranuar nga të gjithë jetës së tij të mëparshme.


Dhe kjo ishte vetëm për shkak të Sarovit dinte ligjet e botës shpirtërore dhe një nga cilësitë e tij kryesore ishte vetëm unselfishness.

Kur një person fillon të kultivojë këtë cilësi - ajo gjithashtu dritat deri shpirtin dhe të rrezatojë një shumë e lumturisë.

Me qëllim të zhvillimit vetmohimit - ju nuk duhet edhe të holla ose aftësi të veçanta. Vetëm të ndihmuar të tjerët. Sigurisht, ju gjithmonë duhet të sigurojë ndihmë me përdorimin e arsyes. A nuk e le atë që rri ulur mbi supet e tij dhe shkoi.

Gjithashtu, zhvillimi i plotë i personalitetit të njeriut fillon kur ne ndryshojmë qëndrimin e tyre "më jep" Qëndrimi i "më lejoni të të shërbejmë".

Ajo tani është shumë i rëndësishëm për marrëdhëniet familjare dhe ndonjë tjetër.

Në botën shpirtërore të gjitha qeniet vetëm jemi të përkushtuar për të shërbyer me dashuri pjesën tjetër. Shembulli më e thjeshtë - Dielli ynë. Jo të gjithë është i vetëdijshëm që kjo krijesë të veçantë të energjisë që na jep dritë dhe nxehtësi, por në vend të kësaj kërkon asgjë.

Nëse kjo nuk ishte kështu, të gjitha reagimet termobërthamor ka pushuar gjatë të jetë dhe dielli do të venitur vetëm larg. Tani pyesni veten, sa herë keni falënderoi diellin sepse ajo na jep ngrohtësi dhe nxjerr në pah të gjithë rreth. Edhe për të thënë "faleminderit" në një tjetër - është një hap i rëndësishëm në drejtim të përmbushjes së jetës.

Tani, duke e ditur edhe këto ligje të thjeshta të botës shpirtërore mund të ndikojë në masë të madhe zhvillimin tuaj shpirtërore të individit. Dhe si rezultat - për të marrë më shumë gëzim nga jeta se vuajtje.