Për ushtrimin vegetarianism nuk po ha vezë


Pse njerëzit praktikojnë vezë vegjetarian mos e hani?

Kujtojnë se vegetarianism të vërtetë dhe të plotë - një refuzim kuptimplotë e mishit, peshkut dhe kjo është ajo që do të diskutohet.

Edhe pse ka shumë pyetje në lidhje me vezë.

Kjo është lloj i si një jeton, pse nuk e përdorin atë? Për dijeni se vezët që nuk janë të fekonduar - një muaj në pulë.

Për shembull, vezë mund të krahasohet me një embrion njerëzor. Dhe kur ju hani - ju jeni duke bërë, në një kuptim, një jetë të abortit konceptuar. Por këtu është një detaj i vogël, kështu që ju ca keni të dini të gjitha disavantazhet e mundshme të vegetarianism dhe grackave ...

Jo të gjitha vezët janë të fekonduar. Prandaj, në qoftë se ata nuk janë të fekonduar - embrionet jetë e re nuk është. Prandaj ne konkludojmë se duke përdorur produktin unfertilized pule - ne nuk e vrasin jetë të re.

Kështu, ne mund të themi se vezët janë të ngrënë, si, si ju mund të hani. Megjithatë, nuk është një gjë ...

Për shembull, ju përcaktoni një pllenuar nga të tjerët? Për më tepër, Vedas përshkruajnë se çdo derivatet e pulave apo kafshë tjetër - janë të hahet injorancë. Duke ngrënë që pengon zhvillimin e plotë.

Dhe në qoftë se një person i vetëm - vetëm fillon të praktikojë vezë vegetarianism ende mund të përdoret si një tranzicion.


Dhe siç kam thënë më parë - madje edhe me përdorimin e vezë pluhur, e cila është shtuar në rrotullon, karamele dhe ushqime të tjera - kjo nuk është një vegjetarian i plotë.

Pra, të jenë të kujdesshëm kur zgjedh ushqim. Ju nuk mund të ruani edhe produkte të quajtur "dietë". Tani prodhuesit e kanë bërë shumë të zgjuar. Në përfundim, edhe një herë, të sigurt se në qoftë se ju praktikë vezë vegetarianism ju keni për të eliminuar plotësisht nga dietën tuaj.