Për misri filloi të ushqimit të papërpunuar është një shumëllojshmëri të mirë të ushqimit


Që unë u zhvendos në misri ushqim të papërpunuara dhe përdorimi i saj u bë pyetja ime serioz.

Që unë e dua atë - Doja të di se si ajo mund të ketë dhe mund të bëjë.

Kur ata filluan të mësojnë të produkteve ushqimore të tëra pa trajtim të ngrohjes - në internet erdhi nëpër një film në të cilin një grua më tha se do të papërpunuara dietë ushqim misri lënë në dietën e saj.

Më tej, ajo është treguar që në mënyrë të Syroyid ngrënë misër - vetëm thith atë. Në të vërtetë, le të flasim rreth saj ... Dhe këtu është pak i informatave të dobishme.

Që ne të përpiqemi për të mbajtur me ju për një ushqim të dobishme - që, për shembull, ju gjithmonë duhet të mbani mend dhe e di kur është pjekuria e plotë të impiantit.

Kështu, gjerësia e Kiev, pjekur deri në pikën që ajo mund të ketë - periudhën e fundit të korrik.

Në zonën tuaj mund të jetë një tjetër kohë. Unë jam me shkrim kjo për faktin se - për atë që tani janë shitur një shumë të cilësisë së ulët - të marrë kontrollin e ndjenjave tuaja dhe kini kujdes e shfaqjes shumë të hershme të misrit.

Kjo vlen edhe për produktet e tjera, të tilla si pjepër, shalqi, domate, etj Tani më tregoni se si praktikues misri ushqim të papërpunuara mund të plotësuar dietën tonë. Pra, pasi ju solli në shtëpi grurin - është e nevojshme për të kryer këto manipulime.

Së pari - zhvishem sa më shumë ndikoj sa do të hani.


Siç e kam kuptuar nga praktika - mundësisht para gjumit është delati, kështu që është e rekomanduar për të ngrënë nxënës në mesditë nga 11 në 13. Pas pastrimit - Zgjidhni një enë të përshtatshme dhe të vënë priza, Gjirin e ujit.

Nëse ju nuk keni një kapacitet të përshtatshëm - pirun, pushim në gjysmë, dhe kështu që ata mund të ngjyhet, për shembull, një pjatë për supave. Siç do të shihni kur ju filloni për të mbushur me ujë - pirun do të rritet me nivelin e ujit.

Dhe kjo mund të ndodhë që gjysma një vesh do të noton në ujë, dhe gjysma nuk do të qëndrojë. Por ata që mbahen ushqimet e papërpunuara para dhe pas - nuk ka nevojë për t'u shqetësuar shumë, për këtë mund të marrë një tjetër pjatë normale apo mbuluar, apo diçka të tillë - që - dhe vetëm vënë në kalli te i cili perfshihet.

Kështu, duke ndjekur këtë procedurë para se të shkojnë në shtrat - është mesditë ditën tjetër, ju thjesht bosh dhe të fillojnë të gëzojnë një vakt. Dua të them se edhe ata që nuk kanë kaluar në një formë të ngjyhet papërpunuara ushqimore dietë misri është emocionet më pozitive dhe shijet se të ziera.

Megjithatë, nuk e thith atë shumë të gjatë, sepse uji përmes një proceseve të fillimit negative.

Orari 10 - 12 është e mjaftueshme. Në përgjithësi, për shije, për mua personalisht, ajo i ngjan bizele ëmbël. Megjithatë, unë e ha atë pa kripë, jo aq ca pranuar natyrisht. Pse ata pa kripë - ju mund të mësoni nga artikullin "dietë të papërpunuara ushqimore dhe kripë."

Dhe për ata që praktikojnë misër monotrofnoe dietë ushqimore të papërpunuara mund të jetë gjithashtu një diversitet i mirë në verë. Share vëzhgimet tuaja dhe rezultatet ... Nga rruga, sepse ke gjetur një "bombë" videon sociale. Sipas mendimit tim - shumë e mirë: