Detajet e asaj që është e dobishme në dardha


Sot unë dua të ju them e cila është e dobishme në dardha siç e kemi filluar vetëm sezonin mbi to.

Natyrisht, ne e konsiderojmë jo vetëm aspektin thjesht biologjike të dobisë së saj dhe kontakt dhe ndikimin e saj të energjisë në mendjen tonë.

Në të vërtetë, pak njerëz e kuptojnë se e dobishme në dardha dhe pse ata si ai.

Dhe sekreti është se duke e përdorur atë në ushqim, ajo ushqen trupin tonë delikate e mendjes. Dhe ende për të gjithë - është fryt që i takon i mëshirshëm. Në të vërtetë, si fruta lychee dhe të gjitha banane favorite tona.

Natyra e frutave në mënyrë që ajo nga ana e vet ndikon shell tonë delikate të energjisë, na shkaktuar për të përmirësuar natyrën tonë.

Kështu, ne kemi zhvilluar një optimizëm të energjisë të lartë, gëzim dhe stabilitetin moral.

Pra, nëse ju punoni shumë, ose ju do të keni për të shpenzuar një shumë të fuqisë mendore - hani dardha dhe ju do të më lehtë të përballen me sfidat. Për shembull, duke e ditur se një qese të dobishme, studenti do të jetë më e lehtë për të marrë provimin.

Dhe për ata që nuk e kanë kuptuar ende se të gjithë ushqimi ynë ndikon jo vetëm stomakun tonë dhe ndikon në gjendjen tonë psikologjike - Recommended Leximi seksion "fryte të mira". Pothuajse çdo kategori e artikujve që trajtohen me fruta të marra veç e veç dhe fruta të thata, të cilat janë - ndikimi i saj në shëndetin tonë.


Rastësisht, kjo vlen edhe për fruta dhe manaferrat dhe ushqime të tjera.

Të jetë i sigurt doni të vini re se koha më e mirë kur ju mund të hani - është nga mëngjesi deri në 19 pm. Kjo është kur trupi ynë mund të procesit dhe atë të absorbuar plotësisht. Nga rruga, kam harruar të them se trajtimi Ayurvedic nga ky fryt është përdorur për të rivendosur vullnetin e njeriut.

Pra, nëse ju doni të zhvillojnë një vullnet të fortë - të hajë frytin në mëngjes. Dhe në praktikë moderne mjekësore vënë re se i dobishëm në dardha. Kjo është aftësia e saj për të ndikojë pozitivisht funksionin e stomakut dhe zorrët të rivendosur funksionimin e duhur.

Në qoftë se një pak i hutuar nga bisedës sonë, unë do të thosha se përdorimi i saktë i lychee, përmendur më lart - ka lidhje me të njëjtën fuqi. Që nga lëng të frutave, - për përbërjen e saj unik, një efekt pozitiv në mur stomak.

Tani, më shumë se të përqëndrohet në atë që i dobishëm në dardha nga një pikë biologjik të parë. Unë duhet të them se dardhë përshtatet të gjithë - të rinj dhe të vjetër, pasi nuk janë shumë të dobishme për të acidit folik.

Kjo nuk ka rëndësi ju praktikë ushqim të shëndetshëm ose thjesht duan një peshë pak humbur - fruta të ulët kalori gjithmonë do të ju ndihmojë për të rritur imunitetin. Përmbajtja e kaliumit, vitaminës A dhe përmbajtjen e jodit në fruta shumë të rëndë.

Prandaj, në qoftë se ju keni një predispozitë për sëmundjet e zemrës, mushkërive, mëlçisë, gastro - traktin e zorrëve - ju duhet të vërtetë i kushtoj vëmendje të frutave. Edhe në formë të thata si kajsi favorite tona të thata, këto fruta ende të mbajë një carotene, mangan, bakër, kalcium, dhe vitamina E dhe R. Pra, edhe në dimër fruta gjithmonë do të ju ndihmojë për të ruajtur imunitetin.

Edhe një herë, se të dobishme për një trup dardhë do të jetë shumë më tepër në qoftë se ju do të merrni atë në mëngjes ajo ishte koha. Megjithatë nopem shumë e pamundur. Por hani 2 - 3 fruta - është e pranueshme. Mund gjithashtu se - ju e dini më shumë?

Dhe për një meze të lehtë - ju doni të ndajnë pse unë qeshi shumë. Amerikanët janë të zgjuar të mjaftueshme për të bërë një ashensor për macet: