Përmbajnë vitaminë D


Mirë se vini ato të neneve tona të mëparshme kanë mësuar që përmban vitaminë D, si edhe ata që janë ende u bë i interesuar në këtë çështje.

Në çdo rast, si ky artikull është, për disa, përfundimtar - le të ketë disa shumë të ndërmjetëm deri rezultatet.

Me dy bisedave tona të mëparshme, ju e dini, se: frutave agrume, në shtëpi i bërë produktet e qumështit (duke përfshirë qumështin it), lakër, kerpudha, zarzavate elb - këto janë produktet kryesore që do të ndihmojë njom trupin tuaj me vitaminë D.

Ajo që kemi perime harruar - një zile apo speca e ëmbël.

Sigurisht, që kështu të më të saktë dhe të saktë mund të kompozoj dietën tuaj të përditshme - unë rekomandoj që ju të kthehet në diskutimin tonë të mëparshme, ne kemi kryer këtu.

A nuk nxitojnë për të lexuar më shumë, që nga vizitat e tij ne kete link ju do të gjeni shumë e dobishme tashmë. E pra, për ata që kanë humbur materialin e mëparshme të leximit - që është informacioni juaj për shqyrtim.

Përmbajnë vitaminë D


Para Ka ne do të flasim për ushqim, unë do të doja të tërheq vëmendjen tuaj për një më të vërtetë. Si ju do të kujtohet nga komunikimi i kaluar, ne kemi gjetur se vitaminë D kontribuojnë vyrabot edhe sunbathing plentiful. Për më tepër, kam harruar të përmend është fakti se përveç sunbathing, ndikimi ka ajër të pastër.

Kështu, në zonat ku shpesh atje janë smog e prodhimit dhe të ndotjes së ajrit tjera - Sëmundjet e lidhura me indeve të eshtrave (rakit, osteoporozën, etj) gjithmonë vizitoni März më shpesh se zakonisht.

Prandaj, rekomandimi natyror nga site - shpesh dal në fshat.

Duke folur e ushqimit - një domosdoshmëri këtu të thuhet e fidaneve mia të preferuar. Po, sprouted grurë, vijnë tani, mache dhe fidane të tjera, ju shpesh mund të gjeni një numër mjaft të madh të mineraleve të ndryshme dhe komponimet e tjera të rëndësishme.

Prandaj, duke përdorur fidane, ju do të mbush trupin tuaj jo vetëm vitaminë B ose C ose D, apo edhe ku - që gjithashtu të marrë shtytje natyrore të energjisë. Në artikuj të mëparshme kam folur për arra, por kam harruar fara për upoiyanut. Po, fara kungull, fara luledielli dhe gjithashtu (dhe në vajrat që janë nxjerrë) Ju gjithashtu mund të gjeni vitaminë D.

Unë mendoj se ju jeni më pak - një foto pak fillon të shfaqet për të ardhmen e dietën tuaj, duke supozuar që përmban vitaminë D. Gjithashtu, ju doni një kujdes të vogël. U zhvillua nëpër informacionit cili ka deklaruar se një dietë të ekuilibruar - është gjithashtu duke shtuar në menu konservuar saj.

Thuhet se, rezervat konservuara kanë komponent D.

Nëse them sinqerisht - kjo nuk është e vërtetë. Të gjitha që mbetet në dyqan raftet si konservuar - ushqim të vdekur. E pra, në qoftë se nuk është e shkruar që përbërja përmban minerale të caktuar dhe ushqyesve të tjera - ato janë aq të vogla se trupi ynë nuk ka rëndësi.

Edhe në qoftë se ju doni për të mbushur rezervat tuaja - nuk ngutemi për të blerë të gjitha llojet e komplekseve parandaluese dhe imunitar.

Nëse ju thjesht do të bilancit dietën tuaj rrugën e drejtë - ju jeni ende ponadobyatsya gjatë. Edhe në qoftë se ju vetëm të fillojë për të shtuar më shumë në pjatë tim, "qumësht", fidane, fara, arra - disa muaj ju do të vini re përmirësim. Nëse ju e dini një tjetër që përmban vitaminë D - shkruaj, si disa - që mund të bjerë.