Dy metodat e si për të hequr karmën


Për të kuptuar: si për të hequr karmën - Për të gjetur se ku ajo është marrë.

Që nga shumë njerëz nuk duan të dëgjojnë për rimishërimit të shpirtit dhe marrëdhënien tonë me veprat tona të mëparshme - ata do ta kuptojnë këtë pyetje është e vështirë.

Nëse ju doni të gjeni se si për të hequr karmën - ju duhet të dini në vijim.

Thelbi i jetës sonë moderne është se ne kemi rreth 5120 vjet që jetojnë në moshën Kali - YUGA.

Ajo është quajtur gjithashtu shekull e grindje. Kjo epokë karakterizohet nga fakti se shumica e njerëzve të çojë jetën bazuar në ndjeshmëri dhe egoizmit të fortë dhe të mirë, marrëdhëniet miqësore midis njerëzve pothuajse nuk duket.

Dhe kjo është ajo që kam shkruar, ju kërkoni?

Por pika e tërë është se të gjithë karma njerëzor vjen jo vetëm nga veprimet tona në këtë jetë, por i veprave në jetën e kaluara. Dhe siç e keni lindur tashmë në moshën Kali YUGA - - më i mundshëm, ju jeni një ngarkesë e mirë që shtrihen nuk është mjaft e bërë gjënë e duhur.

Për më tepër, shumica e njerëzve tani, madje duke udhëhequr një jetë normale, mund të vuajnë nga aktet që kryhen më herët. Po, marrëdhëniet karma dhe llojet e tjera të tij për sa më shumë mbledhjen në jetën tonë të tanishme, se pyetja si për të hequr karmën nuk është mjaft e përshtatshme.

On - faktin se ne nuk jemi të përsosur, dhe ngarkesave nga jeta e mëparshme përkuli serioze - prydetsya vuajnë gjatë.


Por nëse ju nëse ju ende mendoni se unë jam i gabuar dhe mendoj se ju nuk e ngarkesës vepra të këqija në të kaluarën - pastaj të shohim në jetën tuaj.

Nëse ju jeni i sëmurë seriozisht në jetën time, ti i pasur, plotësisht i lumtur, ju keni një marrëdhënie të shkëlqyer me njerëz të tjerë dhe të familjes - atëherë vërtet çdo gjë është e mirë dhe ju e kuptoni se si për të hequr karmën.

Nëse jo, atëherë ju duhet të kuptoni se vetëm për shkak se një zhvillim i vet serioz personal mund të kuptohet si për të hequr karmën. Por, unë dua të konstatoj se ju nuk merrni leje shpëtoj, por shtresë të pastër dhe të bukur krejtësisht të çrrënjosur të gjitha vuajtjet mund të jetë.

Në çdo rast, ajo do të jetë më e lehtë për të jetuar - është i qartë. Get shpëtoj nga vuajtjet mund vetëm metoda të tilla. Së pari - kjo vetëdije. Realizimi se çdo gjë në këtë jetë është e vërtetë. Të gjitha problemet tuaja dhe vështirësitë - kjo është shpagim juaj për të kaluarën.

Dhe kjo rezulton se kur ju jeni duke bërë ndëshkimin për të kaluarën dhe nuk ka bërë keq në këtë jetë - do të vazhdojë të bëhet më e lehtë. Gjëja më e vështirë në këtë situatë - është që të njohin se të gjitha vuajtjet që të ndodhë - kjo është një manifestim i veprimeve të mia personale.

Duke ditur këtë, kur ju trokas një tjetër vështirësi - ju nuk do të kandidojë larg nga ajo, dhe të fillojnë të kuptojnë se ku ishte. Në këtë rast - të ndaluar vuajtjet tuaja, sepse ju ndjeheni drejtësi në këtë botë.

Një praktikë tjetër më i fuqishëm - një lutje lexim në mëngjes. Kur ju filloni duke i kushtuar vëmendje për Perëndinë - ai fillon të kujdeset më shumë për jetën tuaj.

Kur ju sinqerisht besoj në Zot dhe të përpiqen për t'i shërbyer atij nëpërmjet lutjes - në një moment ju do të fillojnë të ndjehen një ndjenjë të sigurisë dhe paqes. Edhe vetëm duke kuptuar këto dy teknika - atëherë ju fillojnë të kuptojnë veten e tyre si për të hequr karmën dhe të ndaluar vuajtjet.