Shkencëtarët argumentojnë se dëm dhe dobi të qumështit


Tani një shumë e shkencëtarëve janë gjithnjë filloi të them se dëmet dhe përfitimet e qumështit .

Ne mund të themi se ata janë të ndarë në dy kampe, secili provuar teorinë e tyre.

Qëllimi është se shumica e këtyre shkencëtarëve bashkangjitur materialit, botëkuptimi teknokratike.

Ata studiuar përbërjen kimike të qumështit dhe efektin e saj në trupin e njeriut.

Megjithatë, ata neglizhohet një komponent shumë të rëndësishëm. Ata harrojnë se qumësht - është jo vetëm lëng që përbëhet nga një grup i yndyrë dhe komponentëve të tjera kimike, por edhe një produkt që ushqen trupin tonë delikate.

Ja tek ju vërteta rreth asaj dëm dhe dobi të qumështit

Tani shkencëtarët thonë se produktet e qumështit në trupin e njeriut tretet keq.


Disa shkencëtarë, ligjërata e të cilëve unë kam parë - të provojë se lopa mund të japë një person një ushqim të plotë sepse lopë dhe njeri - një krijesë tjetër. Ra fjala, këto ligjërata janë në dispozicion në internet, dhe në qoftë se ju keni dëshirë - ato mund të gjenden.

Specialistët vjet studiojnë thjesht pyetjes tuaj, bazojnë dëshmitë e tyre se ushqimi lopë e përgatitur vetëm për viçin e saj, dhe njeriu ndërhyn në natyrë dhe merr nga viçin e dobët e ushqimit të tij. E megjithatë, statistikat tregojnë se si produktet e qumështit është mbajtur në stomak për orë të tëra dhe nuk është e keqe shkarkohet jashtë.

Po, kjo është e vërtetë, por vetëm pjesërisht.

Ka një anë tjetër, i cili shtrihet në nivel delikate. Nga - faktin se qumështi është i gjatë në trupin tonë - është përshpejtimin e zhvillimit të trupit tonë delikate dhe mendje hapur mendjen.

Sigurisht, shkencëtarët gjithashtu kanë të drejtë në mënyrën e vet. Nëse ju shikoni në pikëpamjen e tyre se dëmi dhe përfitimet e qumështit - Vedas gjithashtu thonë se përdorimi i tij gjatë ditës mund të shkaktojë dëm trupit. Kjo është për shkak të faktit se prodhimet e qumështit janë të tretet më mirë në ndikimin vogël të energjisë të energjisë së hënës, jo diell.

E njëjta gjë është e vërtetë në qoftë se ju ndiqni përdorimin e duhur të kohës - është e djathë gjatë ditës, dhe kos dhe thartuar qumësht pije pjekur në mëngjes - kjo do të jetë gjithashtu një dietë të shëndetshme.

Një qumësht për të ardhur keq dhe përfitim është se në qoftë se ju merrni atë gjatë ditës - ajo parandalon tretjen e ushqimeve të tjera. Në fakt, kjo shfaqje shkencëtarët që nga eksperimentet e tyre të kryera në njerëz gjatë ditës.

Dhe në qoftë se, e marrë para lindjes së diellit, për shembull, deri në 06:30 dhe pas ngjarjes duke filluar në 20:00 - ajo sjell dobi maksimale. Nëse ju filloni për të ngrënë e produkteve të qumështit në kohën e duhur - ju do të ndjeni përmirësim në trupin e tij. Megjithatë, përmirësimet do të fillojë menjëherë, por gradualisht.

Ju do të vini re shenjën e parë se kujtesa juaj do të fillojë të përmirësohet, siç është ndikimi direkt në mendje dhe në mendje.

Gjithashtu, ju do të jetë ushqim të shëndetshëm të drejtë - në qoftë se ju përdorni mbrëmje para se të shtoni kopër erëza të qumështit dhe kardamom. Mëngjes e rekomanduar për të shtuar kanellë dhe shafran.

Ky produkt është aq i mëshirshëm se ajo mund të përdoret edhe në natën në qoftë se ju papritmas të ndiheni të uritur. Ju kjo ende merrni vetëm dobi. Pse prodhimet e qumështit mund të trajtoni trupin tonë.

Sekreti është se "qumësht" organ shumë delikat pastron mendjen. Nëse mendja jonë është e pastër - ai është në gjendje për të rivendosur rendin në trupin tonë pa përfshirjen tonë.

Në fund të atij dëm dhe dobi të qumështit unë dua të shtoj se ky produkt është aq unike që ajo mund të përdoret jo vetëm për parandalimin e tyre shëndetësore si dhe trajtim.