Shkrim Knot


Për habinë e shumë, është e shkrim nyjë ishte më i përsosur.

Dhe kështu që ishte se ajo u quajt i ngjashëm.

Kjo do të thotë se kur një njeri që e di se si të lexuar këto të hyra marrë informacion nga burimi - të gjitha informatat ai u ngrit në formën e imazheve.

Kjo është arsyeja pse shkrimi është quajtur formë me gunga. Ne gjithashtu tani të gjithë shumë primitive.

Ne, së pari, të lexoni informacion dhe pastaj tendosje trurin tuaj, për të paraqitur një imazh të asaj që ajo thotë. Jo vetëm një person mund të përfaqësojnë një dhe tjetër që - pastaj një tjetër.

Sigurisht, kështu që është shtrembërim i informatave, si secili interpreton atë sa më shumë të perceptimit të tij.

Por kur një burrë qëndroi para imazheve me përvojë - shtrembërojnë ato ishte e pamundur. Ajo doli se njeriu shihet - dhe pastaj foli.

Si të duken shkrimin plisa?


Të gjithë njerëzit, priftërinjtë, njerëzit e urtë të ndriçuar, në një kohë kur ekziston kultura Vedic nuk e ka humbur fytyrën e saj, e dinte se si të lexojnë dhe shkruajnë informacion të imazhit. Unë nuk ishte duke lexuar vetmja mënyrë e zakonshme, dhe ka mbajtur një nivel të pakta dhe të energjisë.

Kështu, shkrimi me gunga dhe njohuri të gjerë mbrojti veten nga njerëzit injorantë, sepse ata nuk mund të kuptojë thelbin e çdo gjëje. Që shkoi larg dhe duke thënë, rishikuar me një kthesë moderne: ". Kam shikuar në libër dhe pastaj ju e dini"

Për të parë tablo të plotë - njeri kishte për të rregulluar vizionin e tij, duke e bërë, si të thuash, një dual përqëndrohet sytë e tyre. Një sy shikuar nga afër, dhe tjetri shikuar në distancë. Kështu, njerëzit filluan të perceptojnë imazhin tre-dimensionale.

Një njeri i mençur e di, do të mund të lexoni edhe informacionin që ishte në formën e formave të mendimit që largohen nga regjistrues. Unë shpresoj, natyrisht shpjegoj ... Të gjitha shënimet bërë karakteret tona, të cilat nodules pidperezuvalysya.

Kështu, çdo nyjë ishte forma e tij unik, që do të thoshte se - se konkrete. Nëse sages kërkuar për të përcjellë përmes shkrimeve Vedic pikë veçanërisht e rëndësishme - ajo regjistroi një fije.

Tani, në kulturën tonë, gjithashtu, mbijetoi frazën "fije të kuqe në tekst ...".

Këto temat janë ruajtur në kuti korrur posaçërisht në formën e topa. Dhe që këto shkrime ishte mjaft e vërteta e tërë në lidhje me botën tonë dhe banorët e saj - në një moment në histori, të gjithë shkrim knotted ka qenë e njohur si më magji dhe u eliminua.

Edhe ato amulets veshur nga njerëzit në një nyje posaçërisht endur - veprat e shumë të zezë njohur dhe filloi të konsiderojnë atë një biznes i keq. Kjo është bërë vetëm për njerëzit e zakonshëm të humbur të gjithë interesin në urtësi e lashtë.

Uzelkovaya shkrim edhe kishte një emër - ose pe Traha.

Më tej, ajo ka qenë e thjeshtuar për të perceptojnë priftërinjtë më pak përvojë, si epoka afrimin e Kali - YUGA.