E vërteta e sodium laurel sulfate


Më i fshehur nga ne sodium sulfate lauryl - Në rritje Statistikat e sëmundjeve të lëkurës në shumë njerëz.

Kjo gjithashtu rrit kimikatet shtëpiake konsum njerëzor, ku një nga komponentët kryesorë janë të njëjtë sodium laurel sulfate ose SLS.

Për shembull, kur një gjyshe e zakonshme e dini se tani janë shtuar për të soaps, shampoos, krem ​​dhe produkte të tjera të kujdesit personal.

Që fillon të përdorni produkte koncentruar pastrimi, të cilat në jetën e tij kurrë nuk shihet pothuajse. Dhe në përgjithësi, gjenerata e vjetër më pak të përshtatura për këtë popullsi përmes kimikateve produkteve për kujdesin e trupit. Por përsëri më afër bisedë.

Kjo SLS emër si ju mund të shihni në të shumtën e soaps, shampoos, xhel, të gjitha pastrim dhe larje. Tani unë dua për të zbuluar të vërtetën për këtë helm të tmerrshëm, të cilin shumica e njerëzve përdorin çdo ditë.

Dhe të gëzojnë që nuk duan të dëgjojnë se një mënyrë jetese të shëndetshme vetëm duhet në ditët e sotme. Pa një pozicion të qartë në jetë në lidhje me shëndetin e tyre - ju mund të merrni një bandë e madhe e sëmundjeve të pleqërisë. E pra, le të fillojë.

Efekti i sodium laurel sulfate në trup


Ka dokumente dhe hulumtuesit amerikanë prova shkencore, e cila përshkruan një ndikim negativ në shëndetin tonë. Për shembull, është realizuar një numër studimesh, rezultat i cili ishte përfundimi vijim.

Kur vetëm një element që merr në lëkurën tuaj - kjo çon në denaturation lëkurën tuaj. Kjo do të thotë se lëkura juaj është e ekspozuar ndaj acarim të vazhdueshme. Unë e kuptoj se ne nuk po flasim për komponentët e tjerë janë në bollëk të mirë në prodhimet moderne për përdorim të përgjithshëm. Ata, natyrisht, janë duke kontribuar në shëndetin tonë.

Përveç kësaj, lëkura juaj fillon të thahet dhe vazhdimisht bëhet më i përpunueshëm thithjen papastërtitë nga mjedisi. I poshtër Intensive tidying është - për strukturën specifike të molekulave që përbëjnë komponentët e dëmshme. Për më tepër, SLS absorbohet mirë në lëkurën tuaj dhe hyn në trup.

Në trupin e kësaj helm shkakton përçarje të estrogjenit hormonit, i cili mund të çojë në sëmundje të rënda. Mos harroni se SLS gjithashtu ndikon në metabolizmin, sekrecion, metabolizmin qelizor. Edhe doza të vogla të përfshira në kimikatet shtëpiake, mund të shkaktojnë pasoja të pakthyeshme.

Ajo është gjetur kur kryer studime mbi lepujt dhe sqetullat. Rrjedhimisht, ajo u zbulua fakt shumë interesant në lidhje këtij stuff mahnitshme. Ajo u gjet se të paktën 20% e kafshëve thjesht vdiqën nga efektet e helmit. Kafshët e mbetura janë procesuar vështirësi në frymëmarrje, acarim të lëkurës, diarre dhe ul aktivitetin.

Prandaj, ata që duan të fillojnë një mënyrë jetese të shëndetshme - ju duhet të mendoni për këtë: çfarë mjete për të përdorur për të filluar.

Dhe, sigurisht, SLS testuar në njerëz, si edhe SLES. Ajo u provua se kontakti i zgjatur me lëkurë, madje edhe në përqëndrime të ulëta të SLS shkakton sëmundjet e lëkurës.

Megjithatë sulfate lauryl sodium është a vegjetal. Kjo sigurisht më pak e rrezikshme, por të nxirrni përfundimet tuaja, dhe shpesh i referohen produkteve depo.