E vërteta në lidhje me avantazhet e vegetarianism


Ajo nuk është duke u përpjekur për të fshehur Avantazhet e vegetarianism në një dritë të keqe, dhe e vërteta është ende e përhapur.

Në këtë drejtim, ekziston një thënie e vjetër: ". Sheila në thes nuk mund të fshihet"

Sigurisht, njerëzit me një pamje të arsyeshëm mund të provojë se nuk ka asgjë më të mirë të mishit, dhe pa vitaminë B12 jeta ndalesa.

Njeriu është edhe më e vështirë për të pranuar në kokë faktet e tij të vërteta shkencore dhe të kuptojë avantazhet e vegetarianism.

Për shembull, njerëzit nuk e kuptojnë se sistemi ynë i tretjes nuk është i dizajnuar për mish praktikisht. Sigurisht, trupi ynë është aq unike që situatat më kritike dhe ekstreme ne mund të hani mish.

Megjithatë kjo vetëm si përjashtim.

Nëse pastërti - që shkencëtarët kanë treguar se kur mishi merr në zorrët tona - microflora zorrëve të prekura rëndë. Pothuajse të gjitha bakteret tona të mira të vdesin.

Gjithashtu - mish alokon një bandë e helmet dhe toksina. Dhe aspektet e para pozitive që një person fillon një miqësi me trupin e vet.

Bakteret e mira zorrëve nuk janë të ekspozuar ndaj kaq shumë toksina dhe ata bëhen më shumë. Nga ana tjetër - bakteret tona të fillojnë të tretet më mirë pjesën tjetër të ushqimit.

Rezultati, në ato VEGJETARIANËT shfaqet në muajt e parë. Nuk është më shumë forcë dhe butësi. Dhe kjo nuk është e gjitha avantazhet e sistemit të furnizimit me energji.


Man praktikuar vegetarianism, natyrisht fillon të zëvendësuar mishit produkte të tjera. Më shpesh kjo është një ushqim i shëndetshëm, të tilla si fara sprouted ose perime. Kështu, e fillon nga natyrisht njom trupin tuaj me një shumëllojshmëri të madhe të vitaminave dhe mineraleve.

Sekreti është se shëndeti ynë - është të ndryshme. Edhe në qoftë se ju jeni të hahet mish gjithë ditës, ju nuk e merrni këtë imunitet. Këtë e kemi gjetur hir në lidhje me shëndetin tonë.

Jo për të përmendur se ka përparësi etike dhe mjedisore të vegetarianism. Dhe së fundi, ju them se njerëzit të cilët ushtrojnë vegetarianism dhe ushqim të papërpunuara çdo vit bëhet gjithnjë e më shumë.

Është staticienteve zyrtare, thanë shkencëtarët.

Dhe çfarë janë avantazhet e vegetarianism ju ndjeheni nga përvoja? Share në komentet ...